D. Klas 84.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice spálily snad vše, co se dalo, za hosty se dvakrát prosadil Lavička


Branky


0

Nováček ze Svéradic hostil Kralovice, které v letošní sezóně táhne Jan Lavička. Domácí ho dvakrát nepohlídali a Lavička je potrestal dvěmi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

M. Bulín s Lavičkou určili poločasový výsledek

Na začátku zápasu byli lepší domácí, kteří vyslali na Šotta několik nebezpečných střel. Brankář hostí si ale se všemi dokázal poradit, a tak udeřili o několik minut později hosté.

 

Ve čtyřiadvacáté minutě v rohu bojoval Lavička s obráncem domácích, kterého nakonec obral o míč, přihrál před bránu na nabíhajícího Martina Bulína, jenž se štěstím dopravil míč za záda domácího gólmana Soukupa a hosté vedli – 0:1.

 

O pár chvil později mohly Kralovice zvýšit své vedení, ale Dušičkovo střela orazítkovala pouze tyč. Domácí se snažili s nepříznivým stavem něco udělat, ale v cestě jim stál výborně chytající brankář hostí.

 

Kralovičtí navýšili svůj náskok tři minuty před poločasovou pauzou. Dušička poslal centr do vápna, kde číhal Jan Lavička a jeho následná střela byla gólová – 0:2. Domácí tak inkasovali klasický „šatňák“ a šli do druhého poločasu s dvoubrankovým mankem.

Domácí zahodili velké množství šancí

Svéradice měly do druhého poločasu mohutný náskok, ale trápily se s koncovkou. Jejich festival zahozených šancí viděla fandící sto desítka diváků. Tolik šancí, co domácí měli, by stačilo nejméně na dva zápasy. Neproměnili například takovou tutovku, jakou bylo zakončení z malého vápna do prázdné brány. Kralovičtí měli podobnou šanci, ale Řenč trefil nohy ležícího gólmana domácích.

 

V 70. minutě padla třetí branka utkání a opět ji vstřelily Kralovice. Domácí hráč chtěl vrátit balón brankáři, ale nevšiml si, že se pomalými kroky vrací zpět na svou pozici Lavička, kterému nechtěně nahrál, a ten si poradil s gólmanem po svém. Udělal mu kličku a zakončil do prázdné brány – 0:3.

 

Svéradicím se přeci jen povedlo jednou skórovat. V 84. minutě prokličkoval Krejčík kralovickou obranou, přihrávkou oslovil ke skórování Daniela Klase, který z velkého úhlu snížil na končených 1:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kralovice
Petr Bulín, hráč TJ Sokol Kralovice: Zápas byl pro Svéradice velice smolný. Kdyby proměnily 1000% šance, mohl zápas klidně skončit remízou. Tři body z dalekého výjezdu bereme všemi deseti.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Beránek [-] , R. Kába [-] , K. Hoch [-] , S. Makovec [-] , S. Krejčík [-] , M. Jiřinec [-] (64. M. Jedlička [-] ) , M. Doležal [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Sokol Kralovice
R. Šott [-] - J. Vlk [-] , J. Lavička [-] (88. D. Běláč [-] ) , M. Řenč [-] , M. Horyna [-] , M. Zeman [-] (68. P. Bulín [-] ) , M. Chvosta [-] , M. Kůsa [-] , M. Bulín [-] (80. M. Pánek [-] ) , M. Kulhánek [-] , O. Dušička [-]

ŽK: 27. F. Nováček , 29. M. Jiřinec - 39. M. Řenč , 60. M. Kulhánek , 85. M. Chvosta .
Hráči zápasu: J. Vlk , M. Kůsa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - DUDA Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.