V. Tobrman 26. (p.)
D. Král 72.
2:1
(1:0)
57. M. Laibl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyhrál šťastnější tým, říká vedoucí týmu Zruče


Branky


26. V. Tobrman (p.) , 72. D. Král - 57. M. Laibl
0

Do Zruče přijeli fotbalisté z Plzně - Černice. Ti zatím oba své venkovní duely prohráli (shodně 2:0). Zruč si naopak v minulém kole snadno poradila s Košutkou a na tento zápas chtěla jistě navázat. Utkání se sice nevyvíjelo podle představ domácích fotbalistů, ale přesto tři body zůstali ve Zruči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tobrman proměnil pokutový kop

Zruč nastoupila do první půle aktivně a celých pětačtyřicet minut byla lepším týmem na hřišti. Svého soupeře mačkala, ale vytěžila z toho pouze jedinou branku. Hosté si nevytvořili téměř žádnou šanci.

 

V šestadvacáté minutě přišla jediná branka první půle, která padla po faulu ve vápně a následném nařízeném pokutovém kopu, který proměnil vítěz minulého kola Václav Tobrman (rozhovor zde) a bylo to 1:0 pro domácí.

 

Více šancí gólem neskončilo, a tak poločas skončil hubeným vedením domácí Zruče.

Král se trefil do obou branek

Ve druhém poločasu domácí brzy vystřídali a poté přestali z ničeho nic hrát. Najednou ze hry měli více hosté, kteří se také v 57. minutě dočkali vyrovnání. O vyrovnání se postaral Miloš Laibl, který trefil domácího Davida Krále, od kterého se míč odrazil za záda brankáře Klika – 1:1.

 

Poté se hra vyrovnala a do hry se dostali zpět také domácí. Těm se podařilo znovu změnit vyrovnaný stav v 72. minutě. Smutný hrdina z 57. minuty David Král chtěl odčinit vlastní branku, vypíchl balón, prošel s míčem až do vápna, odkud střelou k tyči poslal svůj tým do vedení – 2:1.

 

Druhý poločas byl vyrovnaný a oba týmy mohly vstřelit gól. Postupem času bylo jasné, že ten, kdo ho vstřelí, celý zápas vyhraje. Tím šťastnější týmem byla nakonec domácí Zruč, která tak navázala na vítězství z minulého kola a vyhrála i duel proti Černici. Ta svůj třetí venkovní duel tedy opět nezvládla a odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Michal Zajíček, vedoucí týmu TJ Zruč: První poločas jsme byli jasně lepší. Ten druhý byl spíše vyrovnaný, ale od nás horší. Vyhrál šťastnější tým.




Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Pechman [-] , O. Král [-] , D. Král [-] - V. Tobrman [-] , T. Kepka [-] (49. K. Kazda [-] ) , O. Mašek [-] (69. R. Haidlmayer [-] ) , A. Král [-] , L. Husník [-] , T. Jelínek [-] (76. M. Polák [-] ) - J. Kohout [-] (66. F. Korelus [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - M. Mur [-] , F. Švejda [-] (82. P. Mastný [-] ) , P. Stoilov [-] , M. Pinc [-] , J. Nedvěd [-] , P. Mlnařík [-] , J. Mastný [-] , M. Laibl [-] (74. J. Běhounek [-] ) , R. Kozák [-] (67. O. Marušinec [-] ) , M. Chvojka [-]

ŽK: 41. T. Jelínek , 75. F. Korelus , 89. D. Král - 75. M. Chvojka .
Hráči zápasu: D. Král .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pressl Václav - PETRŽELKA František, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.