2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 15:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chalupa dvěma góly rozhodl o výhře Žichovic


Branky


0

Žichovice přivítaly v první domácím zápase nováčka z Plzně. Černice v minulém kole na vlastní půdě porazily Mochtín a svůj výkon si chtěly také přenést do zápasu v Žichovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl nezáživný

První poločas nabídl vyrovnaný duel. Ani jeden z týmů si nevytvořil vážnější gólovou příležitost, a tak se první dějství hrálo bez branek. Ty začaly padat až ve druhé polovině utkání.

Chalupa se dvakrát trefil a rozhodl

I ve druhé půli se hrálo vyrovnaně, ale přicházely i šance. Hned tu první vážnější dokázal žichovický Ondřej Chalupa proměnit v gól, když poslal míč do protipohybu brankáře Daňka mladšího – 1:0!

 

Hosté se snažili o vyrovnání a byli nebezpeční zejména po sérii rohových kopů, která byla opravdu dlouhá. Z hezky zahraných rohových kopů však gól nepadl, a tak Černičtí stále prohrávali. Šance na srovnání přišla o pár chvil později, ale střelec Černic stál v ofsajdovém postavení, a navíc svým pokusem orazítkoval pouze horní tyč Kozlíkovy brány.

 

Žichovičtí mohli zvýšit na 2:0 po šanci Kubovce, který unikal po lajně, ale z ostrého úhlu místo přihrávky volil střelu, kterou si brankář Daněk pohlídal.

 

Hosté ke konci utkání vysunuli do útoku svého kanonýra Stoilova, ale ani ten se prosadit nedokázal, i když problémy žichovické obraně nadělal nemalé.

 

V samotném závěru utkání, když do konce zápasu zbývala pouhá minuta, skórovali podruhé domácí. Autorem branky byl opět Ondřej Chalupa, který pěkně obstřelil brankáře Daňka a sám pečetil vítězství svého týmu 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Jakub Kozlík, TJ Žichovice: Do utkání jsme vstoupili s cílem potvrdit 2 body z venku a před domácími diváky na plno bodovat. Naše dobře hrající defenziva nepouštěla hosty do velkých šancí a když se ve druhém poločase ještě rozstřílel Ondra Chalupa, strhl tak vítězství na naší stranu.




Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - O. Chalupa [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , J. Kubovec [-] , L. Kodýdek [-] , L. Černý [-] , J. Šimáček [-] (77. M. Špírek [-] ) , L. Mourek [-] , J. Landa [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Müller [-] (80. V. Holeček [-] ) , O. Marušinec [-] , M. Chvojka [-] - R. Kozák [-] , M. Müller [-] , M. Mur [-] , M. Laibl [-] - P. Stoilov [-] , K. Zeliński [-] (73. J. Nedvěd [-] ) , F. Švejda [-]

ŽK: 39. J. Šimáček , 65. L. Mourek , 70. M. Linhart , 82. M. Špírek - 10. M. Mur , 65. M. Laibl .
Hráči zápasu: D. Staněk , O. Chalupa , L. Kodýdek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valenta Martin - BRŮHA Radek, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.