Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Černice slaví první tři body v I.A třídě


Branky


0

Mochtín chtěl navázat na překvapivé vítězství z prvního kola, naopak Plzeňští chtěli uspokojit domácí diváky a brát tři body. Hrdinou utkání se stal domácí Petr Stoilov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stoilov hrdinou

Již v prvních desítkách vteřin odpískal rozhodčí Kulhánek pokutový kop proti hostujícímu Mochtínu. Ten však dle všech přítomných byl evidentně vymyšlený. K penaltě se postavil domácí Petr Stoilov, který ukázal, že fair play mu není cizí a pokutový kop úmyslně neproměnil! Za svůj gentlemanský počin si vysloužil potlesk nejen od hostujícího celku, ale také od domácích fanoušků.

 

Ve 12. minutě šel Mochtín do vedení zásluhou Jiřího Čeledy, který šikovně uklidil míč do sítě – 0:1!

 

Domácí ústřední postava zápasu, Petr Stoilov, se znovu ukázal krátce po půl hodině hry, když se mu povedlo vsítit vyrovnávací branku – 1:1!

 

První půle pak zásluhou hostujícího Čeledy a domácího Stoilova skončila nerozhodně po brance na každé straně.

Běhounek vystřelil šest minut před koncem tři body

Do druhé půle vstoupili mnohem lépe domácí, kteří v jednapadesáté minutě získali výhodu rohového kopu, po kterém se znovu prosadil domácí Petr Stoilov, jenž dorážel míč za bezmocného Kodeše – 2:1! Černicicím se tak podařilo otočit skóre zápasu.

 

Mochtínští ale zabojovali a v 58. minutě vstřelili vyrovnávací branku. Ta jim však nebyla uznána pro postavení mimo hru, ve kterém byl střelec branky Smolík.

 

Avšak krátce po hodině hry bylo vyrovnáno! A znovu to byl Zbyněk Smolík, který dokázal dopravit míč do sítě. Tentokrát už v rámci pravidel – 2:2!

 

Utkání už spělo k pokutovým kopům, neb do konce zápasu zbývalo šest minut. V tu dobu ale střídající Jiří Běhounek rozvlnil síť za zády Kodeše, když si naběhl na střílený centr z rohového kopu a prudkou hlavičkou poslal domácí celek do vedení 3:2!

 

Mochtínu už zbývalo málo času na srovnání a důsledná domácí obrana jej k ničemu velkému už nepustila, a tak v Černicích mohli slavit první tři body v I.A třídě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Hrdinou utkání byl zkušený kanonýr domácího týmu Petr Stoilov. Ten se již v úvodní minutě zachoval jako pravý sportovec - gentleman, když po dohodě se svými spoluhráči úmyslně neproměnil rozhodčím Kulhánkem "vymyšlený" pokutový kop ! Míč šourákem poslal metr vedle brány, sklidil za to potlesk nejen od hostů z Mochtína, ale i od celé řady fanoušků domácího týmu. V dalším průběhu utkání však vsítil dvě branky, byl hlavním strůjcem tří bodů svého mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
J. Tománek [-] - M. Chvojka [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] - P. Mastný [-] (70. J. Běhounek [-] ) , R. Kozák [-] (86. M. Müller [-] ) , M. Laibl [-] (90. O. Marušinec [-] ) - P. Stoilov [-] , F. Švejda [-] , J. Mastný [-] - J. Nedvěd [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , V. Pretzelmayer [-] (53. T. Dolejš [-] ) , T. Babka [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] (63. T. Velek [-] ) , J. Dolejš [-] , J. Pretzelmayer [-]

ŽK: 74. J. Nedvěd - 77. T. Babka .
Hráči zápasu: P. Stoilov .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kulhánek Milan - KOMANEC Petr, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.