3:1
(2:0)
62. R. Beneš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín začal novou sezónu překvapivou výhrou nad Žichovicemi


Branky


33. J. Bejvl , 39. J. Pretzelmayer , 54. J. Čeleda - 62. R. Beneš (p.)
0

V sobotu 12.8.2017 v 17:00 vypukla nová sezóna I.A třídy. První kolo svedlo dohromady celek Mochtína s celkem z Žichovic, který měl být favoritem. Utkání ale zcela zaslouženě vyznělo lépe pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín dvěma slepenými góly rozhodl

První minutky nové sezóny byla spíše taková oťukávaná. Ani jeden z týmů nechtěl udělat zbytečnou chybu, a tak útoky vycházely ze zajištěné obrany.

 

Domácí tým byl postupem času mnohem aktivnější a bylo vidět, že se domácí hráči na první mistrák těšili. Aktivita gradovala krátce po půl hodině hry, konkrétně tedy ve třiatřicáté minutě. To se po závaru před brankářem Žichovic, Landou, prosadil přesnou hlavičkou Jakub Bejvl a domácí vedli 1:0!

 

Druhá branka do Landovy brány přišla záhy. Ve 39. minutě totiž rychlonohý Jaroslav Pretzelmayer předběhl hostující beky a prostřelil žichovického brankáře - 2:0!

 

Zbývající šestiminutovka už žádnou branku nenabídla, i když se hráči snažili. Poločasový výsledek byl tedy rozhodně lepší pro domácí Mochtín.

Krátce po pauze přišel třetí zásah, Žichovice už jen korigovaly

Domácí vstoupili do druhé půle znovu aktivně a zaskočené žichovické hráče přehrávali. Hřebíček do žichovické rakve pak zatloukl v 54. minutě Jiří Čeleda, který nedal Landovi vůbec žádnou šanci zakročit - 3:0! Domácí tak vedli o tři branky a kráčeli k úspěšnému vstupu do nové sezóny.

 

Žichovičtí se zmohli pouze na jediný zásah. Čestný úspěch hostujícího celku přidal ve dvaašedesáté minutě po nařízeném pokutovém kopu Robert Beneš - 3:1!

 

Zbývající půlhodina vážnější šanci ke skórování nenabídla. Domácí měli patřičný náskok, a tak se už k ničemu velkému nehnali. Žichovice se sice snažily s utkáním něco udělat, ale náznaky šancí vždy zastavila nepropustná obrana Mochtína.

 

Krátce po vypršení devadesáté minuty rozhodčí Liškutín pískl do píšťalky naposledy a Mochtín si připsal zaslouženou výhru nad celkem, který loni okupoval přední příčky tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): Oba týmy se soustředily na zajištěnou obranu, ani jedna strana nechtěla udělat chybu a inkasovat. Mochtín ale postupem času získával více ze hry, byl aktivnější a v ofenzivě nebezpečnější. Ve zbytku utkání Žichovické již naše obrana do vážnější šance na skórování nepustila a tři body zůstaly zaslouženě v Mochtíně.

TJ Žichovice
Trenér TJ Žichovice: K prvnímu mistrovskému utkání jsme se až na zraněného Špírka sešli všichni, nicméně bez tréninku a přípravných zápasů jsme se prostě utvrdili, že to na hřišti nebude s nikým jednoduché. Kádr opustil pouze M.Prchlík – Německo, opačným směrem přišli J. Kozlík z Pačejova, J.Kubovec z Nezamyslic, L.Kodýdek a P.Bláha ze Sušice. Mochtín vyhrál zaslouženě, pouze nakopával dlouhé míče za naši obranu a těžil hlavně z breakových situací, trestal naše zbytečné chyby. Náš tým byl bohužel v koncovce neefektivní. Nyní se musíme dát dohromady, dobře potrénovat a začít opět tvrdě makat jako v jarní části minulé sezony.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (71. T. Velek [-] ) , V. Pretzelmayer [-] , J. Pretzelmayer [-] (86. P. Švátora [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Kubovec [-] (84. J. Kozlík [-] ) , O. Musil [-] , D. Staněk [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , O. Chalupa [-] , L. Černý [-] , R. Šiška [-] , J. Šimáček [-] (85. P. Bláha [-] ) , L. Mourek [-]

ŽK: 84. T. Dolejš - 37. M. Linhart , 73. L. Černý .
Hráči zápasu: J. Pretzelmayer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - DUSPIVA Václav, KOVÁŘÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.