2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

A. Adam již ve čtvrté minutě skóroval, přesto Křimice v prvním utkání sezóny padly


Branky


0

Snový začátek měly Křimice v domácím utkání proti Bukovci, když od čtvrté minuty vedly. Hosté ale postupem času utkání otočili a domácí pak v závěru už jen korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adam brzy otevřel skóre, Šimra po půl hodině vyrovnával

Do utkání vstoupili lépe Křimičtí, když už ve čtrvté minutě se v závaru před hostující brankou nejlépe zorientoval Augustin Adam a otevřel skóre - 1:0! Vše ale mohlo být jinak, kdyby o pár desítek vteřin zpět hostující J. Šimr trefil z voleje síť místo brankové konstrukce.

 

Jaromíra Šimra ale trefená tyč z úvodu utkání nemrzela příliš dlouho, neb ve 34. minutě po rohovém kopu Zíky jeho prodloužení míče zapadlo k zadní tyči křimické brány a bylo srovnáno - 1:1!

 

Celý první poločas, jak vypovídal hostující hráč Samuel Kaše, byl o nedůrazu ve vápně v obranné fázi a v té útočné naopak zase chyběl hlad po gólu. První dějství tedy skončilo nerozhodně, po brance na každé straně.

Hosté přidali dvě branky

Druhé dějství nenabídlo v jeho prvních dvaceti minutách příliš mnoho šancí. Hra se odehrávala spíše ve středu hřiště, a tak šancí bylo jako šafránu.

 

Změna přišla v jednasedmdesáté minutě. To Ferenc Róth našel pěkným balónem krajního záložníka Karla Pitlíka na rohu malého vápna, který hlavičkoval na Zacha, jenž si po nešťastném zákroku srazil míč do brány - 1:2!

 

Hosté mohli jít do trháku po lobu agilního J. Šimra, který však skončil pouze na břevně. Následná dorážka F. Rótha tam skončila rovněž, a tak se skóre prozatím neměnilo.

 

Měnilo se až pět minut před koncem, když Ferenc Róth vystřelil z velkého úhlu a procedil míč skrz brankáře a pravou tyč do sítě - 1:3!

 

Křimičtí se dostali do hry o dvě minuty později zásluhou Václava Bezdičky, který vystřelil z hranice vápna přesně k levé tyči, ale k vyrovnání už domácím nezbývalo mnoho času, a tak si Bukovec odvezl z Křimic těsnou výhru 2:3.

 



Ohlasy k zápasu



SK Plzeň - Bukovec
Samuel Kaše, hráč SK Plzeň - Bukovec: Byl to pro diváky atraktivní zápas, kde bylo k vidění mnoho šancí na obou stranách, ale také velké chyby. Na rozjezd sezóny docela dobré koukání.



Sestavy


FC Křimice
M. Zach [-] - J. Vonášek [-] , V. Vyskočil [-] , J. Zapoměl [-] , P. Kratochvíl [-] , V. Bezdička [-] , J. Kovačič [-] , J. Dytrt [-] , T. Čechura [-] , M. Brousil [-] , A. Adam [-]

SK Plzeň - Bukovec
T. Červený [-] - P. Vela [-] (46. J. Havelka [-] ) , M. Matys [-] , J. Sluka [-] - J. Zíka [-] , J. Šimr [-] , J. Nový [-] , T. Bláha [-] (75. P. Podzimek [-] ) - S. Kaše [-] (58. K. Pitlík [-] ) , F. Róth [-] , J. Valenta [-]

ŽK: 70. T. Čechura - 39. F. Róth , 89. J. Šimr .
Hráči zápasu: J. Šimr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - HÁJEK Zdeněk, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.