Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Patnáct zápasu, patnáct výher!


0

Tachov zakončil svou podzimní jízdu opět za tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bydžovského hattrick

Tachov již v první půlce naprosto dominoval a zatlačil svého soupeře od hranic na vlastní polovinu. V prvních šancích ovšem postupně selhal jak Folejtar, Bydžovský, tak i Ruda a veterán Frič v hostující brance, ročník 1963, dělal tachovským hráčům velké vrásky na čele.

 

Poprvé byl překonán až v 18. minutě, kdy zachybovala rozehrávka, k balónu se dostal kanonýr Bydžovský a svou první brankou otevřel svůj gólový účet v tomto utkání. A pak už to šlo rychle. Nejprve se znovu prosadil Bydžovský, jenž se dostal před branku po přihrávce Skopového a rozvlnil síť podruhé během pěti minut. Na 3:0 zvyšoval o pár okamžiků později Vyleta do prázdné branky po pěkném zákroku Friče, načež završil svůj hattrick po kombinaci s Habartem Bydžovský.

 

Rozvadov se svého čestného úspěchu dočkal ještě do poločasu, kdy se po centru Roháče ve vápně s míčem vynořil Havlas a snížil na poločasových 4:1.

Exhibice

Tachov v tu chvíli věděl, že tři body nebudou žádný problém a na hřišti se především bavil. K vidění byly nádherné rychlé přímočaré kombinace, ovšem na další branku se muselo čekat "až" do 59. minuty, kdy po rychlém ťukesu zakončoval do odkryté branky opět Bydžovský, který byl k nezastavení.

 

Na konečných 6:1 poté upravil Habart, který se prosadil z hranice vápna a určil, že Tachov přezimuje na prvním místě s neuvěřitelnou bilancí patnácti výher v řadě. Rozvadov naopak nezažil vůbec dobrý podzim a přes zimu bude muset hodně pracovat, aby vybojoval účast v krajském přeboru i příští sezónu.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (60. L. Čížek [-] ) , L. Tušl [-] , J. Burda [-] , P. Vyleta [-] , M. Skopový [-] (60. P. Kořínek [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] (46. R. Blatnický [-] ) , M. Šácha [-] (65. D. Beneš [-] ) , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-] (65. T. Landrgott [-] )

TJ Rozvadov
A. Frič [-] - F. Janda [-] , J. Viterna [-] , M. Bronec [-] - P. Hána [-] , L. Milan [-] , P. Roháč [-] - J. Žemlička [-] , M. Havlas [-] - J. Horáček [-] (16. J. Křehlík [-] ) , J. Svoboda [-]

ŽK: 56. J. Svoboda .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Petrželka František - VOCELKA Milan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.