0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další pětka pro Sušici


Branky


0

Tachov se drží na neuvěřitelné vítězné vlně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší rozjezd

Před sezónou kde kdo tipoval, že právě Sušice se s Tachovem může poprat o postup do divize, ovšem realita je jiná. Tachov sice stále hraje bez ztráty jediného bodu na samém vrcholu tabulky, Sušice ovšem čeří spíše sestupové vody a náznaků na zlepšení není mnoho. Tým Petra Jandy se totiž rozhodl jít budovatelskou cestou, a v áčku tak dostává příležitost nejeden dorostenec.

 

Proti Tachovu to ovšem byl velmi těžký zápas i pro ně. Na první branku se sice čekalo "až" do 30. minuty, ovšem do té doby to byla hra především na jednu branku, což tachovští hráči moc dobře znají. Po půlhodině hry ovšem do vápna přilétl parádní centr z levého křídla od Kořínka a Vyletovi stačilo jen nastavit hlavu. Veseleji na hostující lavičce bylo ještě o deset minut později, když si odražený balón po rohovém kopu našel za hranicí vápna Marek Habart a nádhernou ranou rozvlnil síť.

Pane Knakal, dejte nám toho Lukáše do základu..

Do druhého poločasu přišla tachovská rošáda v útoku, když jednoho z nejlepších útočníků krajského přeboru, Lukáše Bydžovského, nahradil podobný sniper, Lukáš Čížek. Tomu netrvala aklimatizace na sušický pažit dlouho a v 71. minutě přišel první zásah tohoto střelce od pána boha.

 

Sušice se po celý zápas mohla těšit nejvíce ze svého neutichajícího kotle, který po celý zápas velmi hlasitě podporoval svůj tým a údery paličkou do blány bubnu bylo to, co drželo domácí borce relativně nad vodou.

 

Potopit se je podařilo až v závěru dvojici Ruda - Čížek, která se podělila po gólu a druhý jmenovaný úkazal, jak velký střelecký potenciál v něm stále dříme. Není již čas poslat ho do základu?



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "Do utkání jsme vstoupili asi s historicky nejmladší sestavou, která dokázala vzdorovat celých třicet minut, než se rozjel tachovský brankostroj, který se opět zastavil na čísle pět. Příští týden s Rozvadovem to bude boj na ostří nože."




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - D. Vašák [-] , J. Brabec [-] , J. Čanecký [-] , P. Hubáček [-] (66. F. Svoboda [-] ) , T. Vichr [-] , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Halas [-] (86. D. Špička [-] ) , M. Bachroň [-] , P. Hubáček [-] (71. J. Lőffelmann [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (82. T. Landrgott [-] ) , L. Tušl [-] , R. Blatnický [-] (71. M. Skopový [-] ) , P. Vyleta [-] (83. D. Beneš [-] ) , P. Kořínek [-] , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-] (46. L. Čížek [-] )

ŽK: 43. J. Brabec .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Bureš Jiří - BÍNA Roman, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.