0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Baník nechal všechny body Rozvadovu


Branky


0

Stříbro ve druhém poločase polevilo na tempu, čehož Rozvadov dokonale využil a sebral tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník se tlačil do koncovky

Domácí tým hnaný dopředu obstojnou kulisou čítající 110 hlav se do utkání pustil s velkou vervou a snaha o rychlé ujmutí se vedení byla znát od prvních minut. Nejblíže úvodní brance bylo Stříbro po pěkné kombinaci na pravé straně hřiště, kdy se po následném přenesní hry na opačný pól dral do koncovky agilní Bůžek, ale obrana soupeře zakročila včas.

 

Ta po zbytek první půle musela být ve velké permanenci, ovšem nakonec udržela čisté konto. Domácím borcům totiž zřejmě nejvíce chyběla chladná hlava v koncovce, jelikož několik dalších příležitostí opět skončilo buď mimo branku, nebo v připravených rukavicích gólmana Rychny, který působil velmi jistým dojmem.

Rozvadov zabral

Po vydařeném prvním poločase ovšem přišel od domácího mančaftu útlum. Jen horkotěžko se baníkovci dostávali na soupeřovo polovinu, k ohrožení branky již vůbec ne. Hosté se naopak začali osmělovat a svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu. Otevřít skóre mohl po hodině hry rozvadovský útočník Havlas, ale branka mu byla malá.

 

V jediné šanci se Stříbro ocitlo chvilku nato, když se na jediného obránce soupeře řítila hned trojice svěřenců trenéra Brouzdy, který ovšem z řešením této velké šance nemohl být vůbec spokojen, jelikož míč po špatném zpracování jednoho z ofenzivních hráčů skončil až u rohového praporku a následný centr nebezpečí neznamenal.

 

A tak se skóre přecijen měnilo u hostů, když se v 70. minutě prosadil Štverák a přiblížil Rozvadov k důležitým bodům proti svému konkurentovi ve středu tabulky. Stříbro poté hru otevřelo, ovšem hra vabank přinesla jen rychlý brejk zakončený probuzeným sniperem Žemličkou, který zvýšil na konečných 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Adam Šimek, hráč domácích: "Co k tomu říct, první poločas jsme byli lepší, hráli jsme to, co jsme chtěli a vytvořili jsme si šance, které jsme neproměnili a akorát se rozhádali. Ve druhém poločase už jsme nehráli, dostávali jsme se občas pod tlak, a potom, co jsme dostali gól, jsem hru otevřeli a z protiútoku dostali druhý, načež bylo po zápase."




Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] , A. Mikulovský [-] , D. Tůma [-] (72. J. Petrlák [-] ) , R. Dyk [-] , J. Korynta [-] , J. Malý [-] , L. Zaoral [-] , O. Pavlas [-] , P. Demjan [-] (85. A. Šimek [-] ) , A. Kohut [-]

TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - F. Janda [-] , P. Hána [-] , J. Viterna [-] , M. Bronec [-] - P. Roháč [-] , J. Kopáček [-] (56. L. Milan [-] ) - M. Havlas [-] , J. Žemlička [-] - J. Horáček [-] , T. Štverák [-]

ŽK: 79. P. Demjan , 90. J. Korynta - 23. J. Žemlička , 59. F. Janda , 84. T. Štverák . ČK: 90. J. Žemlička .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Koura Radim - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.