Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:15

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany si vychutnaly Nýrsko


Branky


0

Debaklem 5:1 skončil zápas Okuly s Rokycany v rámci 13. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový start

Domácí se nezalekli ani špatného počasí, kdy na rokycanské hřiště spadla peřina z mlhy, a šance přicházely hned od prvních minut. Tu první, stoprocentní, měl ve čtvrté minutě Trojanec, který ovšem hlavou z malého vápna trestuhodně minul. O další čtyři minuty nato se již skóre měnilo. Procházka byl zezadu sražen k zemi ve velkém čtverci a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Tam si balón připravil záložník Černý a přesnou ranou k tyči rozvlnil síť poprvé. 

 

Poté se trochu osmělili i hosté, do rychlého kontru se například řítil Kohout, ale branku přinesla až akce Kadlece, který se před vápnem proháčkoval přes několik obránců a nezištně přiťukl zcela volnému Kalivodovi, který prostřelil Jevčáka. 

 

Do konce poločasu si ale domácí vzali své vedení zpět. Na 2:1 nejprve zakončoval zblízka Filipec, aby na 3:1 mohl zanedlouho navýšit po rychlém brejku a samostatném úniku Kořínek.

Trojancovo 1+1 rozhodlo

Začátek druhé půle patřil aktivním hostům, kteří nic nezabalili a naopak, po pěkné střele Kadlece se mohli radovat z kontaktní branky, ale Jevčák byl tentokrát na svém místě a podržel svůj tým. Nedáš, dostaneš. V 61. minutě se po rohovém kopu vyšplhal cirka tři metry nad bránící hráče hlavičkující Trojanec a nekompromisní hlavičkou upevnil rokycanské vedení, které v tu chvíli bylo již tříbrankové.

 

Na konečných 5:1 ještě upravil střídající Aubrecht, jenž využil Trojancovy kolmice a tváří v tvář mladíkovi Toulovi nezaváhal.



Ohlasy k zápasu



FK Okula Nýrsko
Tomáš György, kapitán hostů: "Začátek zápasu jsme nezvládli a již brzy jsme prohrávali po penaltě 1:0. Po pár minutách jsme hru zlepšili, což s sebou přineslo vyrovnání na 1:1. Domácí, kteří však byli více na balonu svou herní převahu přetavili na další dva góly do poločasu. Na začátku druhé půle jsme se dostali do dvou velkých šancí, které jsme bohužel neproměnili. Místo snížení a návratu do zápasu jsme znovu inkasovali a bylo po zápase. Doufám, že si tento zápas vezmeme jako ponaučení a v dalších zápasech tento debakl napravíme."



Sestavy


FC Rokycany
J. Jevčák [-] - L. Aubrecht [-] , J. Ječmen [-] (46. P. Aubrecht [-] ) , J. Procházka [-] - M. Debellis [-] (46. M. Spěváček [-] ) , J. Hereit [-] , M. Černý [-] , L. Filipec [-] , K. Vileta [-] (85. V. Kopečný [-] ) - J. Kořínek [-] (70. J. Vaščák [-] ) , M. Trojanec [-]

FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - D. Kotlan [-] , O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] (66. A. Antonovics [-] ) , T. Valenta [-] (46. M. Valenta [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , L. Kajínek [-] (76. J. Pavlík [-] ) , T. Kohout [-] , T. Rubáš [-] (46. P. Výtisk [-] )

ŽK: 32. J. Ječmen .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - VOLF Michal, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.