T. György 92. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia těsně porazila Okulu


Branky


92. T. György (p.) - 60. D. Svoboda , 73. L. Kuhajda
0

Nýrsko v prvním poločase sahalo po bodech, v tom druhém ovšem úřadovaly Vejprnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez šancí

Tím, kdo v prvním poločase tahal za nitky, byl bezpochyby domácí tým, který oplýval jistotou na míči a díky velkému drajvu a chuti dělal svému soupeři z Vejprnic problémy. Většina na oko pohledných kombinací ovšem končila v předfinální fázi, kdy se domácí nedokázali propracovat do žádné vážnější střelecké příležitosti. To se povedlo až po půlhodině hry, když se pěknou střelou prezentoval Jakub Lužný, ale Vavrík nakonec nemusel zasahovat.

 

Vejprnice hrozily především ze standardních situací, kde ovšem nedokázaly být natolik agresivní, aby kulatý nesmysl nakonec dostaly za brankovou čáru, a do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Vejprnice rozhodly

Jestli v prvním poločase herně dominovalo Nýrsko, tak v tom druhém tomu bylo právě naopak. Slávistická mašina se začala pomalu rozjíždět a její výkon vyvrcholil po hodině hry. Daniel Svoboda v souboji získal balón a mezi nohama gólmana Moravce, který zůstal přikovaný na místě, poslal míč do sítě.

 

Jistotu do vejprnických řad poté přinesla akce ze 73. minuty, kdy Lukáš Paul poslal míč do vápna, Svobodovu hlavičku ještě zastavilo nýrské břevno, ovšem dorážka Lukáše Kuhajdy z bezprostřední blízkosti již za brankovou čáru putovala a hosté se mohli opět radovat.

 

Tečku za utkáním dala poslední minuta, kdy vejprnickému Vavríkovi při snaze sebrat míč do náručí ze země kulatý nesmysl vyklouzl před soupeře a po faulu mladičkého brankáře musel sudí Havránek vytáhnout červenou kartu a nařídit pokutový kop. Ten proměnil kapitán Tomáš György, ovšem na víc se již domácí tým nezmohl.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, hráč domácích: "Z mého pohledu zbytečná ztráta na domácím hřišti. Bohužel nutno říct, ze zasloužená. Za poslední 2 zápasy vystřelit dvakrát na bránu je hrozně málo, na rozdíl od obrany, kde to vcelku klape, se útočná fáze musí zlepšit. Doufám, ze se to povede hned v následujícím zápase a dostaneme se zpět do herní i výsledkové pohody."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Očekávali jsme silného soupeře, což se potvrdilo a v první půli byl soupeř kombinačně lepším týmem. Ve druhý půli jsme s prvním gólem naprosto převzali iniciativu a Nýrsko k ničemu nepustili."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - D. Kotlan [-] (68. F. Kolář [-] ) , O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] , A. Antonovics [-] (54. T. Rubáš [-] ) , I. György [-] (77. M. Valenta [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , L. Kajínek [-] (77. J. Pavlík [-] ) , T. Kohout [-]

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] (91. D. Faltus [-] ) , L. Kuhajda [-] (85. J. Puchoň [-] ) , L. Paul [-] , D. Svoboda [-] , P. Ženíšek [-] , T. Kristl [-] , P. Bárta [-] , Š. Havránek [-] , L. Rada [-] , R. Křen [-] (79. F. Heindl [-] )

ŽK: 64. K. Kalivoda ml. , 73. M. Brož - 64. D. Svoboda , 73. T. Lhotka , 75. L. Rada . ČK: 90. J. Vavrík .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - BOGDAN Gabriel, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.