0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tři body pro Břízu! Rapid se loučil se svým areálem


Branky


0

Horní Bříza si odváží důležité tři body z horké půdy Rapidu. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kráček odstoupil s otřesem mozku

Rapid na svém domácím hřišti Na Lopatárně přivítal Horní Břizu a pro domácí to byl ve zdejším prostředí minimálně na nějakou dobu poslední zápas z důvodu soudního nařízení. Domácí tak vstoupili do utkání velmi aktivně a hned ve třetí minutě mohl skóre hlavou otevřít Nový, ale těsně minul branku. V další šanci se poté ocitl Klekner, kterého ale výtečně vychytal hostující Schimmer. Další vzrušení přišlo po dvaceti minutách hry, kdy se centrující Harmady pokusil překvapit hornobřízskou obranu centrem přímo do branky, ale Rous stihl míč odhlavičkovat mimo nebezpečnou zónu. Ve 27. minutě musel s lehkým otřesem mozku travnatý pažit opustit hostující Kraček, a i přes chvilkové oslabení počtu hráčů na hřišti dokázala Bříza jít do vedení. když zmatků v domácí obraně využil Chocholatý a jeho střela skončila za gólmanem Bekem.

 

Rapid se hnal za remízou

Druhý poločas začal velkou šancí hostů, kdy se do dobré příležitosti dostal Lomoz a svo střelu nasměroval pouze do připraveného Bekeho. Smůlu se hostujícímu celku lepila na paty nejen v koncovce, ale také v marodce, kdy pro zranění kolene odstoupil Paukner.

 

Poslední chvilky na zabydleném hřišti si Rapid užíval naplno a ve snaze vyrovnat stav utkání se dostal do několika zajímavých šancí. Nejdříve se krásnou střelou těsně nad horní tyčku prezentoval Harmady, poté se zaskvěl i mladičký gólman Břízy Schimmer, který zkrotil neposlušný balón za cenu rohového kopu. Když ovšem ani Matějka nenasměroval svou hlavičku mezi tři tyče, rozloučil se Rapid s domovským stadionem těsnou prohrou 0:1.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza
Lucie Sedáčková (vedoucí mužstva): "Pro nás to bylo velmi důležité utkání, ve kterém jsme už potřebovali naplno bodovat, což se nám v přeschozích třech zápasech nepovedlo. První poločas byl z mého pohledu vyrovnaný, ale díky chybě domácí obrany se nám podařilo skórovat a po zbytek utkání těsné vedení udržet. Jedinou kaňkou na zápase je tak zranění M. Paukera a J. Kračka."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - T. Keckstein [-] (46. T. Janoch [-] ) , D. Matějka [-] , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] , T. Do [-] (61. M. Šimandl [-] ) , L. Hajšman [-] (81. D. Tarhaj [-] ) , J. Buček [-] , P. Nový [-] , J. Šindelář [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - M. Paukner [-] (57. M. Zavadil [-] ) , R. Šimice [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , L. Janka [-] - J. Kraček [-] (31. J. Paukner [-] ) , T. Lomoz [-] (74. P. Filip [-] ) , M. Macháček [-] , J. Němeček [-] - P. Chocholatý [-]

ŽK: 52. J. Šindelář - 78. S. Rous , 85. T. Lomoz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - PÁLEK Ondřej, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.