Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Tachov


0

Velkým výpraskem skončil dlouho očekávaný souboj prvního s druhým týmem tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha

Slušný počet 250 diváků se sešel sobotní odpoledne na tachovském stadionu, kde domácí prozatím bezchybně hrající mančaft hostil soupeře z Rokycan, který rovněž pomýšlí na horní příčku, na kterou před tímto utkáním ztrácel celých šest bodů.

 

Domácí skvadra měla vstup do utkání jako hrom. Hned ve třetí minutě si Habart na hranici vápna počkal na Vyletovu přihrávkou a křižnou střelou překonal hostující Špirocha v brance. Netrvalo to ani pět minut a hosté měli po zápase. Po další pěkné kombinaci poslal balón Habart Bydžovskému před prázdnou branku a tachovský sniper si věděl rady. Tato dvojice dělala hostující obraně starosti i nadále, ovšem několikrát předvedl své umění i brankář Špiroch a šance rokycanských hráčů na bodových zisk stále žily. 

 

Po čtvrthodině hry zažil domácí tým trošku hlušší část, čehož se soupeř snažil využít. K dispozici měl dokonce i pokutový kop, který ovšem trestuhodně zahodil Trojanec, což bylo pro další vývoj utkání klíčové. Prakticky hned nato totiž dopředu vyrazil Vyleta a jeho střelu do branky doklepl Lukáš Bydžovský. Ten stačil ještě do poločasu završit svůj hattrick, když chytrým technickým pokusem překonal Špirocha potřetí v zápase a hosté byli zralí na ručník. Poločasovou bouři v kabině snad trochu rozfoukala individuální akce Vilety, který ke konci poločasu prošel tachovskou obranou a zakončující Kořínek snížil na 4:1.

Exhibice

Domácí se nenechali vysokým vedením uchlácholit a hned zkraje druhého dějiství navýšili skóre po pěkné souhře Habarta se zakončujícím Vyletou. Tentýž hráč mohl zvedat ruce nad hlavu i pár minut na to, kdy k němu přišel míč po přiťuknutí Bydžovského a Patrik Vyleta zvýšil již na 6:1.

 

I přes nespočet zajímavých šancí na obou stranách se již skóre do konečného hvizdu nehnulo, a Tachov si tak připsal veskrze lehké tři body proti papírově druhému nejsilnějšímu celku krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Karel Vileta, hráč hostů: "Ukázalo se, proč soupeř hrál třetí ligu, šest branek jsme ovšem určitě nečekali. Sami jsme nedali penaltu a několik dalších dobrých šancí, ovšem soupeři to tam dnes prostě padalo."



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] (78. M. Skopový [-] ) , L. Tušl [-] (73. L. Čížek [-] ) , J. Burda [-] , P. Vyleta [-] (83. T. Landrgott [-] ) , P. Kořínek [-] (88. D. Beneš [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-] (73. R. Blatnický [-] )

FC Rokycany
M. Špiroch [-] (46. P. Aubrecht [-] ) - J. Ječmen [-] , J. Vaščák [-] , J. Procházka [-] - M. Černý [-] (58. M. Spěváček [-] ) , L. Filipec [-] , J. Hereit [-] , L. Aubrecht [-] , K. Vileta [-] (46. J. Jevčák [-] ) - J. Kořínek [-] (46. M. Debellis [-] ) , M. Trojanec [-] (73. M. Ineman [-] ) -

ŽK: 85. J. Procházka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠIŠKA Pavel, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.