1:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany jasně přehrály Baník


Branky


79. P. Demjan - 39. K. Vileta , 42. J. Procházka , 51. J. Hereit , 65. M. Trojanec (p.) , 86. K. Vileta
0

S pěti góly a třemi body odjel jeden z favoritů soutěže ze Stříbra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší rozjezd

Úvod utkání ovšem obě mužstva nezastihl v optimálním rozpoložení. Fotbal to pro oko diváka nebyl nijak pěkný a za delší konec tahalo spíše domácí mužstvo, které jednou ztroskotalo na Špirochovi v brance. Mladý rokycanský gólman ovšem musel hřiště po dvaceti minutách v bolestech opustit, když mu po tvrdém střetu se soupeřem oteklo koleno a mezi třemi tyčemi ho nahradil další talentovaný mladík - Jakub Jevčák.

 

To paradoxně hostující borce nakoplo a první branka přišla ještě do poločasu, když se po Kořínkovo centru k míči dostal Vileta a přesnou tečí usměrnil balón do sítě. Podobnou akci si hostující mančaft zopakoval tři minuty před koncem první půle, tentokrát ovšem zakončoval Procházka, jenž hlavičkou poslal Dolejše na opačnou stranu - 0:2.

Debakl

Jak první poločas skončil, tak také druhý začal - dominancí hostů. Ti se do první šance dostali hned zkraje druhého dějiství a po centru Černého zatloukl kulatý nesmysl do branky kapitán Hereit. Po hodině hry se do vápna dostal neúnavný Vileta, kterého soupeřova obrana zastavila pouze za cenu faulu a nabídnutou penaltou nepohrdl kanonýr Trojanec, jenž zvyšoval již na 0:4.

 

Poté přišla chvilka i pro hosty, když nejdříve důrazný Demjan dostal míč za záda bezmocného Jevčáka a snížil brankové manko na tři trefy. Ještě veseleji mohlo být po vysokém centru do pokutového území, po kterém se u míče zjevil Pleško, ale střela byla zblokována.

 

Poslední slovo měl opět rychlonohý Vileta, který vystihl soupeřovo rozehrávku, kličkou se zbavil dotírajícího obránce a ve stylu Juliuse Lavického "kolobrnda, pocem, nazdar, kam jdeš" obelstil i Dolejše a navýšil na konečných 1:5.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany
Karel Vileta, hráč hostů: "Do první trefy to z naší strany nebylo vůbec dobré, navíc jsme přišli o gólmana Špirocha, kterému natekla po tvrdém zákroku koleno. Poté se ale utkání zlomilo a máme tři body."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - J. Petrlák [-] (81. A. Kohut [-] ) , T. Mráček [-] , P. Demjan [-] , A. Šimek [-] , T. Bůžek [-] , O. Pavlas [-] (46. L. Pleško [-] ) , D. Tůma [-] , J. Eliáš [-] , J. Korynta [-] , L. Zaoral [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] (19. J. Jevčák [-] ) - L. Aubrecht [-] , V. Kopečný [-] (66. M. Ineman [-] ) , J. Procházka [-] , J. Ječmen [-] - K. Vileta [-] , M. Černý [-] (70. O. Varga [-] ) , J. Hereit [-] - M. Trojanec [-] , L. Filipec [-] , J. Kořínek [-] (55. J. Vitouš [-] )

ŽK: 69. T. Bůžek - 69. J. Kořínek , 76. M. Ineman .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Homr Michal - FILLINGER Miloš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.