2:1p.
(0:0)
90. D. Míka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko sahalo s Chotíkovem po třech bodech


Branky


0

Hosté vyrovnali až v poslední minutě, Nýrsko tak přišlo o cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Domácí Okula hned od úvodního hvizdu několikrát nebezpečně zahrozila pěknými kombinačními akcemi, kdy především křídelní prostor patřil pouze nýrským hráčům, kteří se zde cítili jako ryba ve vodě. Po necelé čtvrthodině mohl skóre otevřít Kohout, jenž na míč ale jen těsně nedosáhl a Bejdák v brance si mohl oddechnout. Další šanci přežil o pár minut později, kdy mu letící balón jen těsně minul pravou tyč.

 

Na druhé straně se hrozilo jen sporadicky, největší šanci měl Petr Kučera, který ovšem mezi tři tyče zamířit nedokázal a málem to bylo klasické nedáš - dostaneš, když na druhé straně zakončoval po zmatcích v hostující obraně Lužný, ale Bejdák byl na svém místě.

Za pět dvanáct

Ve druhém poločase to již byla prakticky hra na jednu branku, když Chotíkov absolutně vyklidil své pozice a nabídl Nýrsku velký prostor ke hře. Pozorná obrana ještě několikrát zabránila vážnějšímu ohrožení vlastní branky, v 56. minutě ovšem i ona musela kapitulovat. Kotlan vyvezl míč na soupeřovo polovinu a po jeho kolmici se za obranou zjevil mimojiné i Jakub Lužný, který rozvlnil síť a poslal svůj tým do vedení.

 

Do drželo až do 90. minuty, kdy hosté zahrávali přímý kop ze čtyřiceti metrů a Kučerův nákop do vápna tečoval kapitán Míka přesně pod břevno Moravcovy branky, čímž poslal zápas do penaltového rozstřelu. V tom se jako koncentrovanější tým vyprofilovala domácí Okula a bere bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, hráč domácích: "Jsem rád, že jsme s velmi dobrým Chotíkovem sehráli vcelku vyrovnaný zápas. Hlavně první poločas se dle mého musel líbit. Mrzí nás však úplný závěr, kdy jsme již poněkolikáté inkasovali a přišli tak o plný bodový zisk. Doufám, že námi předváděný fotbal z domácího prostředí přeneseme i do venkovních zápasů a budeme vyhrávat."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Od nás to nebyl vůbec dobrý výkon. V obraně to ještě šlo, ale směrem do ofenzivy jsme nepředvedli vůbec nic a můžu říct, že jsme v závěru vyrovnali i celkem nespravedlivě."



Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - O. Kadlec [-] , M. Brož [-] , J. Lužný [-] (90. J. Pavlík [-] ) , A. Antonovics [-] (66. T. Rubáš [-] ) , I. György [-] (83. M. Valenta [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , T. György [-] , L. Kajínek [-] , T. Kohout [-] , D. Kotlan [-] (74. P. Výtisk [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Zajíček [-] , M. Vojáček [-] (78. J. Fakan [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Míka [-] (71. D. Kestler [-] ) , D. Míka [-] , M. Lopata [-] , P. Kučera [-] , J. Končal [-] , J. Bříza [-] (46. K. Schleis [-] )

ŽK: 51. A. Antonovics , 70. M. Brož - 21. M. Prais , 70. M. Vojáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šiška Pavel - HOMR Michal, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.