Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Sváteční zápas vyzněl jasně pro Rozvadov


Branky


0

Vejprnice ve čtvrteční předehrávce schytaly debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lekce z produktivity

V netradiční hrací den se na rozvadovském trávníku utkala mužstva domácí tělovýchovné jednoty a hostů z Vejprnic, kteří měli v úvodu utkání mírnou převahu, kterou ovšem nedokázali zužitkovat a proměnit v úvodní branku, i když k tomu především Paul se Lhotkou příležitosti měli.

 

Naopak na druhé straně se skóre měnilo hned po první střele na bránu, kterou obstaral zkušený Žemlička a přesnou střelou rozvlnil síť za Faltusem, který ve slávistické brance nahradil absentujícího Vavríka. Těsně před koncem poločasu musel strážce vejprnické svatyně lovit míč ze své sítě podruhé, když nedosáhl na pokus Jana Horáčka, a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí mančaft. 

Rozvadov naděloval

Doutnající vejprnický ohýnek těsně po pauze definitivně uhasil Pavel Roháč, který pokořil Faltuse již potřetí a soupeř byl v tu chvíli v těžké situaci. Z té hostující trenér Šámal snažil vybruslit střídáním, kdy na plac poslal vyhlášeného technika Lukáše Kuhajdu, který ovšem v 64. minutě musel přihlížet již čtvrté brance ve vlastní síti, když se podruhé prosadil Žemlička.

 

Poté přišla chvilka i pro hostující hráče, když právě střídající Kuhajda uvolnil na křídle Kýčka, jehož následný centr z jedničky do vápna nadvakrát uklidil do sítě Tomáš Lhotka. Na víc se ale protentokrát bezzubá ofenziva hostů v tomto utkání nezmohla a když v závěru upravil na konečných 5:1 střídající Milan, odjela Slavia z Rozvadova s bůrem ve své síti.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Nějaké hráče jsem postrádal, ale to nás neomlouvá. Předvedli jsme asi nejhorší výkon za dobu mého působení u mužstva, zápas jsme nezvládli a soupeř nás vyškolil především v produktivitě."



Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - J. Křehlík [-] , J. Horáček [-] (84. J. Svoboda [-] ) , P. Roháč [-] , J. Žemlička [-] (73. L. Milan [-] ) , P. Hána [-] (55. J. Kopáček [-] ) , J. Viterna [-] , T. Štverák [-] , M. Slowik [-] , F. Janda [-] (82. X. Nguyen [-] ) , M. Bronec [-]

SK Slavia Vejprnice
D. Faltus [-] - P. Ženíšek [-] , T. Lhotka [-] , T. Kristl [-] , L. Rada [-] , Š. Havránek [-] , R. Křen [-] (62. J. Bernard [-] ) , K. Kýček [-] (81. L. Karafiát [-] ) , L. Paul [-] , D. Svoboda [-] (52. L. Kuhajda [-] ) , P. Bárta [-]

ŽK: 67. J. Bernard , 83. L. Rada .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Bureš Jiří - KOURA Radim, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.