3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid si se Lhotou spravil chuť


Branky


0

Plzeňský mančaft využil tří standardek a Lhotu porazil 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtíci rohové kopy

Rapid po prohře s Nýrskem a Mýtem přivítal na svém plácku celek ze Lhoty, který minulý týden překvapil exdivizní Rokycany, a na Rapid tak přijel s cílem tři body potvrdit. Prvním klackem hozeným pod nohy trenéra Kubaty ovšem byla absence několika hráčů v čele s kapitánem Černým a stoperem Šroubkem, který odletěl chytat bronz a vnadné dívky na španělské pláže.

 

Domácí se ovšem v utkání nerozkoukávali dlouho a již ve třetí minutě udeřili poprvé. Na rohový kop si naběhl kapitán Čupalka, jenž hlavou uklidil míč za záda Lukáše Böhma. Lhota se snažila odpovědět z kopačky neúnavného Kotrnocha, ale Beke byl včas na svém místě. A na řadu tak opět přišla rapidská standardní situace, po které zakončoval Jan Buček hlavou přesně do míst, kam se Böhm nemohl dostat a domácí vedli 2:0.

 

Bučkovy branky rozhodly

Do druhé půle nastoupila na straně hostů dvojice Kováč - Klokan, kdy především druhý jmenovaný se nachází v dobré formě a nejednou v roli střídajícího hráče svému týmu dopomohl k brankovým příležitostem. Tentokrát se to ovšem až tak nedařilo. První šanci sice měli po rychlém brejku hosté, ovšem domácí obrana stihla zakročit ještě před plánovaným zakončením a opět - na druhé straně přišla standardní situace. Jako přes kopírák se ve vápně zjevil obránce Buček a lhtský brankář musel míč lovit ze své sítě potřetí v utkání.

 

V poslední čtvrthodinovce se osmělili také sokolové, když se po pěkné akci prosadil Michael Křížek, jenž kosmeticky upravil na konečných 4:1 pro domácí Rapid, který na domácím hřišti ukořistil tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Vyjádření Rapidu: "Pro nás to byl hodně důležitý, ale na druhou stranu také těžký zápas. Pomohl nám brzký gól, po kterém jsme přidali do poločasu ještě jeden a měli jsme dvoubrankové vedení. To jsme ve druhé půli ještě navýšili a nakonec zvítězili 3:1."




Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - D. Matějka [-] (70. M. Gesl [-] ) , V. Žák [-] (87. T. Janoch [-] ) , J. Harmady [-] (90. J. Holík [-] ) , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (92. M. Drapák [-] ) , T. Do [-] (86. P. Filipčík [-] ) , L. Hajšman [-] , J. Buček [-] , T. Keckstein [-] , J. Šindelář [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - P. Salák [-] , M. Varga [-] , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] , P. Nový [-] , J. Horník [-] (46. V. Klokan [-] ) , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] , J. Fürbacher [-] (46. R. Kováč [-] )

ŽK: 77. O. Kotrnoch .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Petrželka František - LHOTÁK Luděk, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.