Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rozvadov se probudil až ve druhé půli


0

Bříza si v prvním poločase vytvořila tříbrankový náskok, druhé dějiství ale přineslo nečekané rozuzlení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas domácích

Bříza vsotupila do tohoto střetnutí velmi nebojácně a hned v osmé minutě otevřela skóre, když Paukner vybojoval míč a posunul na Zavadila, který přízemní střelou překonal hostujícího gólmana. Rozvadov působil velmi vlažně a především individuální chyby zapříčinily, že se tento zkušený celek nedostával příliš do hry. Netrvalo to ani pět minut a bylo to již 2:0, když se míč po ose Lomoz - Zavadil dostal na druhou stranu k Sedlákovi, který si připravil míč ke střele a jeho projektil Rychna neměl šanci lapit.

 

Rázem mohlo být na domácí lavičce ještě veseleji, ale rozvadovský strážce svatyně vytáhl nepříjemnou hlavičku Lavičky zpod břevna. A tak se Bříza radovala až ve 26. minutě, kdy Sedleckého střelu před brankářem nečekaně tečoval Lomoz a kulatý nesmysl už se třepotal v síti.

 

Soupeř zahrozil až ke konci první půle, když postupně střílel Žemlička a Havlas, ovšem mladík Schimmer byl pokaždé pozorný a dovedl svůj tým do šatny za stavu 3:0.

Poločas hostů

Rozvadov ovšem ve druhé půli nic nezabalil a začal prokazovat svou kvalitu. V 50. minutě se hosté ještě zastřelovali, když Žemlička těsně minul hornobřezskou branku. Poté přišel pokutový kop, kdy si míč na penaltový puntík po ruce Rouse postavil opět Žemlička, ale jeho muška byla vychýlená a balón skončil mimo tři tyče.

 

V tu chvíli asi už nikdo nedoufal, že by si Rozvadov mohl z tohoto utkání nějaký ten bod odvézt. Dvacet minut před koncem ovšem hosté po rohovém kopu snížili, když se do míče opřel Štverák a vykřesal jiskru naděje. Ta vzplála o minutu později, kdy míč nešťastně prošel Schimmerovi pod tělem a Štverák se radoval podruhé. Nešťastný zákrok se na mladém gólmanovi podepsal i v posledních vteřinách zápasu, kdy mu balón po dlouhém nákopu sklouzl po těle a číhající Žemlička dopravil míč do odkryté branky.

 

V následném penaltovém rozstřelu byl šťastnějším týmem ten z Rozvadova, když celý zápas rozhodl gólman Rychna, který v poslední sérii soupeřovu penaltu lapil a následně sám pokutový kop bezpečně proměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí domácích: "Soupeř byl po celý zápas lepší, hlavně ve druhém poločase. My jsme vstřelili spíše tři šťastné góly a pak už jen pozorovali jak se hra soupeře zvedá. Po nevydařené penaltě se nesesypali a hráli pořád svoji hru, která jim nakonec vynesla 2 body. Pro nás možná lepší, že se zápas nehrál ještě déle. V dalším kole nás čeká nepříjemné Mýto, na které se teď musíme dobře připravit a nedopustit zkrat jako proti Rozvadovu."




Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - S. Rous [-] , A. Lavička [-] , M. Paukner [-] , L. Janka [-] , R. Šimice [-] - J. Kraček [-] (53. J. Paukner [-] ) , T. Lomoz [-] (71. O. Hano [-] ) , D. Sedlák [-] - M. Zavadil [-] , J. Sedlecký [-] (53. M. Chocholatý [-] )

TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - P. Roháč [-] (76. J. Horáček [-] ) , M. Havlas [-] , J. Žemlička [-] , P. Hána [-] (71. X. Nguyen [-] ) , J. Viterna [-] , T. Štverák [-] , M. Slowik [-] , J. Kopáček [-] (58. L. Milan [-] ) , F. Janda [-] , M. Bronec [-]

ŽK: 43. D. Sedlák , 67. S. Rous - 39. M. Bronec , 44. M. Havlas . ČK: 79. D. Sedlák - 79. M. Havlas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.