1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník doma bodoval naplno


Branky


1

Žihle po diskutabilním výkonu sudího Königa odjela ze Stříbra s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení

Žihle stále postráda typického útočníka, kterým bezpochyby je kanonýr Masopust, ovšem nad jeho existencí v Žihli vedou sáhodlouhé filozofické otázky. Dalším obrovským problémem pro hosty byla absence obou gólmanů z pracovních i rodinných důvodů, a mezi tři tyče se tak musel postavit hráč z pole - nejkratší sirku si vytáhl Lukáš Rázek, jenž si navzdory předpokladům vedl velmi dobře. 

 

První šanci utkání měl na svědomí baníkovský stoper Demjan, který ovšem nevyužil lehkého zaváhání Rázka a míč poslal těsně vedle. Tentýž hráč se ovšem nechal v průběhu první půle zbytečně vykartovat a Stříbro tak dohrávalo v desíti.

 

Poté se logicky osmělili i hosté a parádními nůžkami se předvedl Peterka, ovšem jeho akrobatický pokus konečky prstů vytlačil gólman Dolejš. Na další pokus Krofty byl stříbrský brankář rovněž připraven a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Rychlý brejk rozhodl

Slavoj zajisté chtěl svého soupeře zatlačit a využít početní převahy, ovšem nedařilo se. Velký díl viny na této skutečnosti přikládali hosté sudímu Königovi, který dle jejich slov nepouštěl Žihli na soupeřovu polovinu, otáčel fauly a standardní situace. 

 

Stříbro tak začalo díky soupeřově nemohoucnosti otevírat hru a tlačit se za třemi body. To se jim na konec vyplatilo, když Pleškův nákop usměrnil Korynta z první k nabíhajícímu Bůžkovi, jenž bleskovou akci zakončil střelou mimo dosah gólmana Rázka.

 

Po zbytek utkání již domácí hráči pohlídali všechny možné ataky soupeře a uzmuli pro sebe všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: "Měli jsme dobrý vstup do utkání, byli jsme lepší, měli jsme i nějaké šance, ale bohužel jsme poté šli do desíti po dvou žlutých kartách Peti Demjana. Čekali jsme, že soupeř zapne na vyšší obrátky, ovšem nikam se nehnali, čehož jsme využili my a šli jsme do vedení po rychlém brejku."

TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák, vedoucí hostů: "Hráli jsme vlastně bez útoku a gólmana, jelikož jsme měli velké absence, ovšem soupeř nás svou hrou trošku překvapil, čekali jsme od něj víc. Ve druhé půli to ovšem z naší strany je hrubá nespokojenost s výkonem rozhodčího Königa, který nás prakticky nepustil za polovinu."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - T. Bůžek [-] (89. J. Petrlák [-] ) , D. Tůma [-] (82. A. Šimek [-] ) , A. Kohut [-] , L. Pleško [-] , J. Eliáš [-] (78. L. Zaoral [-] ) , R. Dyk [-] (58. A. Mikulovský [-] ) , J. Korynta [-] , R. Hřebík [-] , O. Pavlas [-] , P. Demjan [-]

TJ Slavoj Žihle
L. Rázek [-] - M. Romanovskyy [-] , J. Nový [-] , M. Kaľata [-] , R. Otcovský [-] , T. Krofta [-] , S. Peterka [-] (76. O. Čapek [-] ) , F. Půta [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , Z. Vukliševič [-]

ŽK: 36. P. Demjan , 39. R. Hřebík , 55. A. Kohut - 47. J. Nový , 51. M. Kaľata , 56. Z. Vukliševič . ČK: 43. P. Demjan .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: König Michal - KŘEN Jiří, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2017 07:36
Koukám, že pan Sedlák byl asi na jiném zápase, oni nehráli jen bez útoku a golmana, ale oni vlastně nehráli vůbec. Těžko se hraje proti soupeři, který v 10 lidech stojí a jen brání. Nevím proč hodnotí pana rozhodčho, když pískal na obě strany špatně a jedinej, kdo je nepustil za půlku byli oni sami.