0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Chotíkov uštědřil Rozvadovu bůra


Branky


10. K. Schleis , 16. M. Lopata , 30. M. Lopata , 48. K. Schleis , 62. D. Míka (p.)
0

Rozvadov stále hledá ztracenou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná záležitost

Chotíkov po několika těžkých utkáních čekal v ne úplné formě se nacházející celek z Rozvadova, který se po letní čistce v kádru a vedení stále vzpamatovává. To se na hře začalo promítat hned na úvod zápasu, ve kterém hosté vypadali o dost koncentrovaněji a bojovně, než jejich soupeř, a v desáté minutě se tak po zásluze dostali do vedení. Již v desáté minutě si míč našel útočník Schleis a přesnou trefou otevřel skóre utkání. O pár minut později se navíc prosadil probuzený a uzdravený kanonýr Lopata. 

 

Tentýž hráč mohl slavit svou branku i po půhodině hry, když na jeho pokus byl gólman Rychna opět krátký a poločasové vedení dodávalo hostujícím hráčům potřebný klid do kopaček.

Bezzubí domácí

Ani ve druhém poločase se domácí hráči nedostávali do pozic, ze kterých by byla možnost snížit stav utkání a vykřesat jiskru naděje. Výjimkou byla akce Slowika, který vyzkoušel pozornost Vojáčka v brance, ovšem hostující gólman byl pozorný.

 

To Tomáš Rychna musel krátce po hvizdu oznamujícím začátek druhého poločasu lovit balón ze sítě již počtvrté, když se podruhé v utkání prosadil Karel Schleis a s domácími to vypadalo zle. Psychická nepohoda se na výkonu podepsala a výsledkem byl pokutový kop ze 62. minuty, který bezpečně proměnil kapitán Míka, jenž stanovil konečný stav utkání na 5:0 pro hostující celek z Chotíkova.



Ohlasy k zápasu



FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Po vydařeném zápase s Tachovem jsem doufal, že kluci budou pokračovat i proti Rozvadovu, kdy jsme byli po dlouhé době papírovým favoritem. Splnili jsme si, co jsme měli a vybojovali jsme povinné dva body."



Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - M. Havlas [-] (76. J. Horáček [-] ) , J. Žemlička [-] , L. Milan [-] (69. J. Křehlík [-] ) , P. Hána [-] , J. Viterna [-] , T. Štverák [-] , M. Slowik [-] , J. Kopáček [-] (46. X. Nguyen [-] ) , F. Janda [-] , M. Bronec [-]

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - T. Buchta [-] , P. Kučera [-] (63. J. Fakan [-] ) , D. Míka [-] , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , K. Schleis [-] , M. Míka [-] (66. J. Bříza [-] ) , P. Zajíček [-]

ŽK: 41. F. Janda , 58. T. Štverák - 55. T. Buchta , 59. P. Kučera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - ŠÁLKOVÁ Helena, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.