0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov těsně porazil Sušici


Branky


0

Cenný skalp si připsali svěřenci trenéra Nyklese, kteří si poradili s dříve divizní Sušicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šokující start

Sušice doposavad v každém zápase dokázala bodovat, což vzhledem k monstrózní letní přestavbě kádru znamená pro tento klub velký úspěch. Dalším soupeřem v cestě za bodovým ziskem byl celek Chotíkova, který do jedenáctitisícového města přijel s cílem vyhrát, i když se musel opět vypořádat s absencí několika klíčových hráčů, jakým je například David Míka a Adam Kučera. V základní sestavě se tak objevila řada mladších hráčů, dva z nic dokonce narozeni až ve třetím tisíciletí - sedmnáctiletí Zajíček s Buchtou.

 

I ti mohli v úvodu utkání přihlížet tomu, jak by se měl začínat zápas. Chotíkov po úvodním výkopu chvilku držel balón, poté ho poslal na křídlo, odkud Jaroslav Kluska přesně nacentroval před branku a Miroslav Lopata již ve druhé minutě opařil domácí obranu. Ta v tomto stavu zůstala prakticky po zbytek první půle, ve které hosté ještě několikrát zahrozili. Nejblíže druhé brance byl další z mladíku Končal, který šel dvakrát sám na gólmana Gilla, ale poprvé jeho střelu zkušená sušická jednička kryla, podruhé chotíkovský talent volil přihrávku na spoluhráče, která ovšem svého adresáta nenašla.

Bránění výsledku

Do druhé půle vstoupila Sušice o poznání lépe než do té první a hýřila aktivitou. Do nebezpečné šance se dostal útočník Varga, ale Bejdák byl včas na svém místě. Po dalším zakončení téhož hráče musel hostující gólman vytáhnout další skvělý zákrok a k odraženému míči se hned hrnul Skála, ale chotíkovská obrana zakročila dříve, než k dorážce vůbec došlo.

 

Domácí nadále bušili do tvrdého obranného bloku, který hráči Chotíkova před svou brankou ze strachu o hubené vítězství vystavili. Blízko ke gólu byl Halas, jehož střela ale mezi třemi tyčemi neskončila. V závěrečném tlaku domácí prakticky rezignovali na defenzivu, ovšem kýžený gól stejně nepřišel, a tak se hosté mohli radovat z tvrdě vydřených třech bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Vyjádření Sušice: "Velmi smolnou pouťovou neděli zažili hráči A-týmu. Soupeř po rychlém autu dostal balon do vápna, kde si na něj počkal útočník a hlavičkou poslal Chotíkov do vedení již ve 2.minutě. Poté se naši hráči snažili dobývat. Velké množství šancí ovšem spálil útočník Varga a když se neujala ani střela Halase, odvezli si hosté všechny tři body."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Jeli jsme do Sušice s oslabenou sestavou a přijeli jsme s respektem. Podařil se nám ale vstup do utkání, hráli jsme velmi dobrý fotbal, měli jsme ještě nějaké šance. Ve druhé půli už to bylo horší, začali jsme bránit výsledek a podržel nás nakonec gólman Bejdák."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skála [-] , O. Skrbek [-] , J. Brabec [-] (60. D. Vašák [-] ) , J. Čanecký [-] , L. Hájek [-] , T. Vichr [-] , I. Varga [-] (73. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Míka [-] (67. K. Rozboud [-] ) , T. Buchta [-] , M. Lopata [-] (89. J. Bříza [-] ) , K. Schleis [-] (79. J. Fakan [-] ) , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Končal [-] , P. Zajíček [-] (90. M. Vojáček [-] ) , J. Vlk [-]

ŽK: 79. T. Vichr - 79. J. Kluska ml. .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Homr Michal - MAZÁN Jan, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.