6:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly bohaté kolo podpořil zápas Lhoty s Luby


Branky


18. Z. Černý , 22. L. Böhm (p.) , 66. M. Křížek , 76. D. Křížek , 78. L. Nejdl , 89. M. Varga (p.) - 13. D. Raišl , 24. P. Čipera , 28. J. Cole
0

Sokolové ve druhé půli otočili utkání proti Lubům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólmanův gól z penalty

Lhota po několika nezdarech udělala jednu zásadní změnu v rozestavení, kdy trenér Kubata vycítil Šroubkův čuch na góly a z pozice stopera ho posunul do poněkud ofenzivnější pozice - předstopera. Tento důmyslný tah se odrazil v úvodní aktivitě sokolů, při které domácí tým zahodil několik šancí a skóre se naopak měnilo na straně druhé. 

 

Čížek pěkně vysunul Voráče, který obratem poslal míč do vápna na volného Raišla, který se přízemní střelou nemýlil a otevřel skóre utkání. Vyrovnání přišlo o pár minut později, kdy po rohovém kopu vártil míč do vápna levačkou Šroubek a kapitán Černý hlavou poslal míč do sítě.  Ve 22. minutě byl ve vápně podražen Ondřej Kotrnoch a tvrdý zákrok měl za následek kromě pokutového kopu také těžké zvedání faulovaného lhotského křídla, během něhož se stihl od své branky až k dalekému vápnu soupeře přesunout gólman Böhm, míč si sám postavil na penaltový puntík a krásnou střelou pod břevno nedal Kalašovi šanci zasáhnout. A následoval sprint opět zpět do vlastní svatyně - celkem 200 metrů.

 

Vedení ovšem netrvalo dlouho. Ve 24. minutě zahrával Čipera přímý kop ze dvaceti metrů a trefil se po zemi přesně k tyči - 2:2. Do konce poločasu se hosté trefili ještě jednou, když Cole v samostatném nájezdu poslal svůj tým do vedení.

Čtyři lhotské góly

Prudký poločasový liják podmáčel lhotský trávník a především hostům se začala doslova propadat půda pod nohama. Do hry se po hodině hry podíval rovněž Václav Klokan, který hru domácích hodně oživil a byl to právě on, kdo po pár minutách pobytu na hřišti přihrál Michaelovi Křížkovi, a ten se nemýlil. 

 

Poslední čtvrthodina poté patřila již jen domácím. Nejdříve se David Křížek ve vápně zaposlouchal do známého hitu Dalibora Jandy Hráli jsme kličkovanou, obešel protihráče a míč se třepotal v síti. V 80. minutě se na zadní tyči po rohovém kopu prosadil natěsno bránění Nejdl a bylo to již 5:3 pro domácí.

 

Tečku za velkým obratem udělal střídající Martin Varga, který se těsně před konečným hvizdem trefil z nařízeného pokutového kopu a stanovil konečné skóre 6:3 pro sokoli ze Lhoty.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent domácích: "Dnešní utkání bylo hodně o bojovnost, což jsme si říkali už před zápasem. Myslím si, že jsme byli aktivnější po celé utkání. Dostali jsme sice tři góly po našich individuálních chybách, nicméně jsme už potřebovali vyhrát, na hřišti jsme nechali všechno a soupeře jsme přehráli. Prosadili se i nevšední střelci, z čehož máme všichni radost a zaslouženě zůstaly tři body doma."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Byla to taková přestřelka. První poločas jsme vyhráli, ale do druhé půle jsme vstoupili na dosti podmáčené hřiště. Z kraje druhého poločasu jsme měli několik šancí na upevnění vedení, což se nepodařilo a my jsme naopak několikrát chybovali a domácí hráči to potrestali a díky velké chuti a bojovnosti vyhráli."



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - F. Mrázek [-] , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , J. Langer [-] (59. V. Klokan [-] ) , J. Šroubek [-] , P. Nový [-] , Z. Černý [-] , M. Křížek [-] , D. Křížek [-] (80. M. Varga [-] ) , L. Nejdl [-]

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - A. Čížek [-] , K. Veselka [-] , M. Lavička [-] , M. Mašek [-] (46. M. Havlovic [-] ) , K. Křížek [-] - J. Voráč [-] (87. M. Irlbek [-] ) , P. Čipera [-] - D. Raišl [-] (79. K. Šleis [-] ) , J. Cole [-] , V. Koželuh [-]

ŽK: 27. F. Mrázek , 43. O. Kotrnoch , 83. M. Křížek - 35. A. Čížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ŠÁLKOVÁ Helena, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.