2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník těsně porazil Břízu


Branky


0

Stříbro po srdnatém výkonu bere tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Čtvrté kolo krajského přeboru k sobě zaválo dva navzájem důvěrně známé soupeře - Stříbro a Břízu, tedy celky, které ještě před dvouma lety společně válčily v 1.A třídě. Ani jeden z týmů se ale nemohl těšit nulové absenci, zvlášť hosté z Horní Břízy postihla velká marodka, díky které na utkání dorazilo mužstvo neúplné, alespoň na lavičku ale usedla nejnovější posila krajského přeboru dobře známá - Jan Schimmer, který naposledy oblékal dres dnes již divizních Přeštic.

 

Stříbro vstoupilo do utkání velmi aktivně a míč svému soupeři půjčovalo jen velmi sporadicky. Do vedení mohli jít hosté po dvaceti minutách hry, kdy na míč před brankou jen těsně nedosáhl Němeček. Na druhé straně šancí odpověděl stoper Demjan, jehož hlavičku gólman vyrazil na rohový kop. I tak se ale domácí borci dočkali zaslouženého vedení, když Bůžek centroval, hlavou poslal míč do sítě Adam Kohut a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Zlepšený výkon nepomohl

Druhý poločas začal především pro Břízu diametrálně odlišně. Hned z kraje poločasu byl blízko vyrovnání Lomoz, ale Dolejš jeho nepovedenou střelu kryl. Za další dvě minuty ale již musel kapitulovat, když na konci povedené kombinace stál Netáhlo, jehož střela pohladila břevno a skončila v síti.

 

Baník poté opět zapnul na vyšší obrátky. Nejdříve si svá mířidla jen zaměřoval a rozezvučel břevno Šimandlovy branky, v 77. minutě ovšem střídající Pleško poslal do vápna přesný centr a Petr Demjan korunoval svůj výborný výkon vítězným gólem.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán domácích: "Začali jsme úplně famózně, soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Paradoxně oni měli hned první šanci, ale nedali a my jsme se ke konci poločasu prosadili. Začátek druhé půle byl z naší strany hrozný, probudili jsme se až někdy s příchodem Lukáše Pleška, který u našeho vítězného gólu nakonec asistoval."

SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí hostů: "Ve Stříbře jsme předvedli jednoznačně nejhorší letošní výkon. První poločas nás soupeř přehrával snad ve všem. Druhý poločas jsme začali výborně a dokázali srovnal. Bohužel jsme po dvaceti minutách znovu odpadli a soupeř nás v 77. minutě potrestal brankou, na kterou už jsme nedokázali odpovědět."



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - A. Kohut [-] (46. L. Pubrle [-] ) , A. Šimek [-] , J. Eliáš [-] (56. L. Pleško [-] ) , P. Demjan [-] , T. Bůžek [-] (91. T. Mráček [-] ) , D. Tůma [-] , O. Pavlas [-] , R. Dyk [-] , R. Hřebík [-] , L. Zaoral [-]

SK Horní Bříza
L. Šimandl [-] - A. Lavička [-] , L. Janka [-] , R. Šimice [-] , M. Paukner [-] - D. Sedlák [-] (46. T. Lomoz [-] ) , Z. Netáhlo [-] (75. K. Příhoda [-] ) , J. Kraček [-] , J. Němeček [-] - M. Zavadil [-] , P. Chocholatý [-]

ŽK: 73. A. Lavička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bureš Jiří - MAZANEC Marek, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.