Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2017 18:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycanská demolice


0

Osmibrankový příděl si odvezla Žihle z Rokycan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Žihli se podobně jako zbytku nováčků v nejvyšší krajské soutěži soutěži podařilo zachytit start a po třech kolech dosud neznala chuť porážky. Tuto legendární hořkost ovšem ochutnala tento víkend, kdy zavítala na hřiště doposavad nejtěžšího soupeře, celku z Rokycan.

 

Ti od prvních minut ukazovaly, z jakéže soutěže do krajského přeboru dorazily a na hřišti vládly. Na první branku se čekalo jen do deváté minuty, kdy míč poslal za záda gólmana Mikeše z hranice velkého vápna Debellis, a odpálil tak velkou gólovou přehlídku. Pár minut nato se v samostatném nájezdu prosadil střelou pod víko Jakub Kořínek a Žihle rázem ztrácela dvě branky. Do konce první půle se ještě stihl prosadit zkušený Vaščák a domácí šli do kabin s komfortním náskokem 3:0.

A ještě rychlejší konec

Naprosto neškodní hosté na fotbal postupem času rezignovali a domácí si na hřišti dělali doslova co chtěli. Velké i malé parádičky bavily přítomné diváky, ale rovněž cuchaly nervy domácímu trenérovi - nebýt jich, mohl zápas skončit výrazným dvouciferným vítězstvím. 

 

Z kraje druhého dějiství se dvakrát prosadil prozatimní nejlepší střelec soutěže Matěj Trojanec a završil tím posvátného bůra. Nejprve se prosadil ve skluzu do prázdné branky po přihrávce Debellise, o deset minut později procpal míč z otočky za záda nešťastného Mikeše přízemní střelou.

 

To ovšem od Rokycan nebylo vše. Po hodině hry se na pravém křídle dostal k míči Debellis a krásnou technickou střelou poslal hostující obranu na nezasloužený párek. V posledních dvaceti minutách navíc v žihelském vápně řádil střídající Pfeifer, jenž nejdříve po Debellisově centru z hloubi pole krásně prosadil střelou z voleje a následně se po přihrávce nikoho jiného než Martina Debellise prosadil lehkou tečí z malého vápna.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Karel Vileta, hráč domácích: "K takovému zápasu snad ani není co říct. Od prvních minut jsme dominovali, dali jsme osm branek a mohlo jich být mnohem víc, kdybychom nezačali hodně sólovat a hrát jen na sebe."




Sestavy


FC Rokycany
M. Špiroch [-] - V. Kopečný [-] (55. M. Ineman [-] ) , J. Procházka [-] , J. Vaščák [-] , J. Ječmen [-] - K. Vileta [-] (82. L. Kouřil [-] ) , J. Hereit [-] , M. Debellis [-] , M. Černý [-] (75. M. Spěváček [-] ) - M. Trojanec [-] (82. O. Mourek [-] ) , J. Kořínek [-] (68. P. Pfeifer [-] )

TJ Slavoj Žihle
M. Mikeš [-] - Z. Vukliševič [-] , S. Peterka [-] , O. Čapek [-] (60. J. Brož [-] ) , L. Rázek [-] , T. Krofta [-] , R. Otcovský [-] , J. Bulín [-] , F. Půta [-] (10. S. Bláha [-] ) , T. Rambousek [-] , M. Romanovskyy [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Žák Ondřej - KŘÍŽ Lukáš, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.