2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany překvapivě padly ve Vejprnicích


Branky


0

Slavie potvrdila herní pohodu a porazila silné Rokycany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vejprnice šly překvapivě do vedení

Rokycany trošku překvapivě do základní sestavy nenasadily své dvě opory - záložníka Černého s útočníkem Trojancem, ale na hře doposavad stoprocentího celku to v úvodu utkání nebylo znát. Hosté se do svého soupeře opřeli a hned ve třetí minutě se mohli ujmout vedení, když se hlavou ve vápně snažil prosadit Aubrecht, ale Vavrík v brance předvedl výtečný reflexivní zákrok.

 

Postupem času se ovšem i Slávisté vypořádali s nasazením, rychlostí a agresivitou v soubojích a sami zahrozili. Rokycany ztratily balón, Patrik Bárta vysunul útočníka Lhotku, který se proti Jevčákovi zachoval jako pravý kanonýr a poslal domácí tým do vedení. To mohlo být rázem dvoubrankové, když se ke střele do odkryté branky dostal Lukáš Paul, lae Jevčák předvedl fantastický zákrok a držel hosty ve hře.

Druhý gól rozhodl

Hosté na vývoj utkání reagovali hned dvojitým střídáním a do hry se podle očekávání podívala úderná dvojice Černý - Trojanec, která od prvních vteřin druhého dějiství začala vejprnické obraně zatápět. Rokycany se ovšem nedostávaly do vápna a hrozily pouze díky střelám ze střední vzdálenosti se kterými si mladíček Vavrík v brance poradil. 

 

Vejprnice naopak vyrážely do rychlých kontrů, ale jak Lukáš Paul, tak Tomáš Kristl ve svých šancích zklamali. Druhý jmenovaný si ovšem spravil chuť deset minut před koncem utkání, kdy se po dalším přečíslení právě Kristl trefil a zvýšil již na 2:0.

 

Aktivita domácích poté logicky upadla a hosté se nadechli k závěrečnému tlaku, ze kterého rezultoval kontaktní gól po standardní situaci, kdy se v poslední minutě prosadil důrazný Ječmen a stanovil konečné skóre 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Z naší strany to byl především týmový výkon, ale nutno podotknout, že v úvodu zápasu měli hosté navrch a mohli se dostat do vedení. My jsme si postupem času ovšem zvykli na tempo a hru jsme vyrovnali. Přidali jsme navíc dvě branky a soupeř korigoval pouze gólem v závěru."




Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - T. Lhotka [-] (90. D. Svoboda [-] ) , L. Paul [-] , L. Rada [-] , T. Kristl [-] (81. D. Křen [-] ) , P. Ženíšek [-] , P. Bárta [-] (86. J. Puchoň [-] ) , K. Kýček [-] , F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , V. Puhlovský [-]

FC Rokycany
J. Jevčák [-] - M. Ineman [-] , J. Procházka [-] , J. Vaščák [-] , J. Ječmen [-] - K. Vileta [-] , V. Kopečný [-] , J. Kořínek [-] (46. M. Trojanec [-] ) , M. Debellis [-] , O. Varga [-] (46. M. Černý [-] ) - P. Aubrecht [-]

ŽK: 63. T. Lhotka - 65. J. Procházka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - HOMR Michal, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.