4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Nýrsko padlo v Tachově


Branky


0

Bývalý třetiligový klub je stále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto hned v první půli

Hostům z Okuly chybělo hned několik hráčů, mimojiné i bratři Györgyové či bývalý kapitán Lužný. I bez těchto opor ovšem hosté museli čelit velké hrozbě v podobě tachovské skvadry, která v prvním kole porazila gólem z poslední minuty nováčka z Mýta.

Ulehčení už tak na první pohled vypadajícímu utkání přinesla dvanáctá minuta a velmi rychlé vyloučení Luboše Kajínka, který před vápnem zatáhl za záchranou brzdu a po právu byl poslán do sprch. Následné bezmála osmdesátiminutové přesilovky se domácí snažili rychle využít, ovšem drhla koncovka. Po velkých šancích Rudy, Vilety nebo Skopového ovšem skončily míče mimo tři tyče, ujala se až v pořadí čtvrtá velká šance, kdy se parádní střelou prosadil Bydžovský.

Poté se již obávaný brankostroj rozjel. Na 2:0 krásnou střelou zvýšil hrající trenér Knakal, o tři minuty později se poté po dorážce mohl radovat i Ruda.

Jasná výhra

Druhý poločas se odehrával jen víceméně z povinnosti, ovšem aktivita a honba za dalšími góly v hostující síti naopak neopadala. Problémy se slabší koncovkou přišel na poslední desetiminutovku pomoct vyřešit dříve rozvadovský kanonýr Čížek, který se po pár minutách na hřišti opravdu trefil, branka ovšem nemohla být uznána, coz sudí Volf hráčům důrazně vysvětlil.

Definitivní tečku za atraktivním utkáním tak přinesla až 85. minuta, kdy se hlavou prosadil střídající Beneš, jenž stanovil konečné skóre pro nýrské hráče ještě milosrdných 4:0.



Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Folejtar [-] , L. Tušl [-] , J. Burda [-] , P. Vyleta [-] (81. L. Čížek [-] ) , M. Skopový [-] (46. R. Blatnický [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , M. Šácha [-] (46. T. Landrgott [-] ) , M. Ruda [-] , L. Bydžovský [-] (63. D. Beneš [-] )

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - M. Brož [-] , D. Kotlan [-] , T. Rubáš [-] (88. M. Škvarenina [-] ) , T. Valenta [-] , M. Bastl [-] , A. Antonovics [-] , L. Kajínek [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] (84. M. Nehoda [-] ) , M. Valenta [-] (57. J. Pavlík [-] )

ČK: 12. L. Kajínek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Volf Michal - HOMR Michal, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.