2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 15:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýrsko remízovalo se Sušicí


Branky


0

První kolo přineslo zajímavý a gólově bohatý souboj Nýrska se Sušicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýrsko ve vedení

Svůj první zápas po sezóně strávené v divizi si užili hráču Sušice, kteří přes letní pauzu zažili obrovský odliv svých spoluhráčů do konkurenčních a zahraničních týmů a několik nových tváří, navrátilců i hráčů z dorostu si muselo zvykat i na změnu trenéra, kdy se do trenérského křesla usadil jmenovec slavného zpěváka, Petr Janda. 

První velkou šanci přinesl zápas až po půlhodině hry, kdy se do míče opřel Imrich Varga, ale gólman Moravec byl pozorný. Na druhé straně se z gólu mohl radovat Výtisk, kterého zastavil až zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

Chuť si nýrský kanonýr spravil o pár minut později, kdy udržel míč v těžké pozici a našel na vápně číhajícího Tomáše Györgyho, který se tvrdou a přesnou ranou na zadní tyč nemýlil. 

Vyrovnání v závěru

Z kraje druhé půle mohl vedení domácí Okuly navýšit Kohout, který z malého vápna trestuhodně přestřelil branku, kterou podobně jako dvě sezóny zpátky chránil Karel Gill, který jako jeden z mála přežil zemětřesení v sušickém kádru. Tolikrát omílaná fráze nedáš - dostaneš se ukázala o pár minut v později, kdy propadnutý míč na hranici vápna uzmul pro sebe Tomáš Klíma a skóre bylo opět vyrovnané. 

Domácí si vzali své vedení zpět po krásné akci Györgyho, který si vyměnil míč s Kohoutem a z vápna poslal míč opět nechytatelně ke vzdálenější tyči. 

Poslední desetiminutovka ovšem patřila Sušickým. Ti zužitkovali své zkušenosti, když se nejdříve tvrdou ranou neprosadil Halas a trefil pouze břevno, z následného centru ale těžil střídající Vašák, který poslal utkání do penaltové loterie. Z ní vyšel jako vítěz hostující mančaft ze Sušice, který tak bod navíc.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Tomáš György, hráč domácích: "Výkon týmu byl velmi dobrý. K vidění byl velmi dobrý fotbal z obou stran, avšak vzhledem k tomu, ze jsme dvakrát vedli a dostali vyrovnávací gól těsně před koncem, jsme z výsledku zklamaní."




Sestavy


FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - L. Kajínek [-] , M. Brož [-] , J. Pavlík [-] (52. T. Rubáš [-] ) , D. Kotlan [-] , A. Antonovics [-] , I. György [-] (89. M. Valenta [-] ) , T. György [-] , F. Kolář [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skála [-] , J. Brabec [-] (65. D. Vašák [-] ) , J. Čanecký [-] , L. Hájek [-] (87. P. Hubáček [-] ) , T. Vichr [-] , I. Varga [-] , T. Klíma [-] , M. Halas [-] , M. Bachroň [-] , O. Skrbek [-]

ŽK: 32. L. Kajínek - 36. J. Brabec .
Počet diváků: 162. Rozhodčí: Křen Jiří - BOGDAN Gabriel, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.