Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany si jasně poradily s Chotíkovem


Branky


0

Souboj favorita soutěže s Chotíkovem ozdobilo pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

I když rezerva rokycanského týmu loňskou sezónu spadla do 1.A ligy, tak soupeřům výlety do Rokycan neubyly - z divize do krajského přeboru zavítalo rokycanské áčko, které se rázem pasovalo do role velkého favorita celé soutěže. To potvrdili hned v úvodu zápasu, když se ve vápně dostal k míči hostující Trojanec a přesou střelou překonal Vojáčka poprvé, ale zdaleka ne naposledy v úvodním utkání sezóny. Navýšit vedení mohl mladík Vileta, který si všiml špatného postavení domácího brankáře Vojáčka, ale jeho lob ze 40 metrů skončil pouze na horní tyči chotíkovské branky.

Hra se postupem času vyrovnávala a Chotíkov se osměloval, ale jejich šance zlikvidovala pevná obrana v zádech s gólmanem Špirochem, který působil velmi jistě.

Trojancova show

Chotíkov cítil šanci na zisk bodů z tohoto náročného utkání a tlačil se za vyrovnáním. Poté ale přišla velká chyba v obraně, k míči se na hranici vápna dostal Matěj Trojanec a jeho střela znamenala vedení 2:0. 

Velké vzrušení přinesla poslední desetiminutovka, ve které necelá stovka diváků mohla vidět hned tři branky. Kontaktní brankou se nejprve prezentoval Miroslav Lopata, který hlavou poslal míč do protipohybu gólmana Špirocha a vykřesal jiskru naděje. Tu rázem uhasil svým třetím zásahem v utkání opět Matěj Trojanec, který si našel míč na svém oblíbeném místě na hranici vápna a Vojáček lovil míč ze sítě potřetí. 

Tečku za kvalitním utkání udělal Jakub Kořínek a Rokycany si odvezly domů všechny tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: "Znali jsme velkou sílu Rokycan, ale i tak jsme si věřili na zisk bodů. Do poločasu jsme se drželi, ale poté jsme vlastní chybou nabídli soupeři gól na 2:0. V závěru jsme snížili, ale poté přišly dva slepené góly a bylo rozhodnuto."

FC Rokycany
Karel Vileta, hráč hostů: "Výkon z naší strany byl zodpovědný, nechtěli jsme nic podcenit, a tak jsme se od prvních minut rvali o každý míč, což činil i soupeř. Herní zkušenost a kvalita ovšem byla na naší straně a tři góly Matěje Trojance rozhodly."



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - M. Matas [-] (70. M. Lopata [-] ) , J. Bříza [-] , T. Buchta [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Končal [-] , P. Kučera [-] , D. Míka [-] , K. Rozboud [-] (75. K. Schleis [-] ) , P. Zajíček [-] (86. J. Fakan [-] ) , J. Vlk [-]

FC Rokycany
M. Špiroch [-] - V. Kopečný [-] , J. Procházka [-] , J. Ječmen [-] , J. Klír [-] (78. J. Vaščák [-] ) - K. Vileta [-] , M. Černý [-] , J. Hereit [-] , M. Debellis [-] (61. J. Kořínek [-] ) - M. Trojanec [-] , P. Aubrecht [-] (73. O. Varga [-] )

ŽK: 62. J. Kluska ml. - 60. M. Trojanec .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠLAJS Jakub, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.