M. Slowik 9. (p.)
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 15:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Rozvadov si s Lhotou rozdělil body


Branky


9. M. Slowik (p.) - 78. D. Křížek
0

Obě mužstva se představila v pozměněných sestavách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letní škatulata

Letní pauza byla pro oba kluby ve znamení velkých změn. Ambiciózní Lhota, která loňskou sezónu hrála výborný fotbal a sahala po postupu, přišla o hlavního sponzora, s jehož odchodem přišla i vlna odchodů hráčských, kdy za lepším postupně vyrazil nejlepší střelec soutěže Strejček, několikanásobný vítěz ankety kola a roku Vladislav Fiala, bratři Králové či středopolař Kohout. Suma sumárum, do utkání proti Rozvadovu nastoupili sokolové s novým trenérem a pouze sedmi hráči původního kádru.

Na hranicích v Rozvadově to ve finále vypadalo podobně. To trenérského křesla se posadil po roční odmlce hrající trenér Bronec, který v mužstvu přivítal rovněž velké množství nových tváří, a zápas tak představoval velkou neznámou pro naše tipující experty.

 

Rozhodovaly penalty

Do utkání lépe vkročili domácí, když se po křídle do vápna probíjel Pavel Roháč, kterého nedovoleným způsobem zastavil Pavel Korous a Michal Slowik z pokutového kopu poslal Rozvadov do vedení. Ve 23. minutě se mohli rozvadovští radovat znovu, to když se na hřiště dostal Jakub Šroubek, který se právě vrátil z neuspěšných testů z Anglie, a hned svou první přihrávkou demonstroval jet lag v praxi a vyslal svého soupeře do nebezpečného brejku, který ale domácí nevyřešili dobře a Lukáš Böhm byl na konec bez práce.

Těsně před koncem první půle mohl za hosty vyrovnat z penalty Mrázek, ale jeho střelu vystihl gólman Rychna. 

Druhá půle se nesla v duchu hnaní se za vyrovnáním ze strany hostujících hráčů, kterým se dařilo prosazovat především po stranách, ale domácí obrana stihla odolávat až do chvíle, kdy trenér Kubata prostřídal. Do hry se dostal mimo jiné Roman Kováč, který se provlékl mezi unavenou obranou a poslal přesný pas do vápna na Davida Křížka, který usměrnil míč do prázdné branky a poslal zápas do penaltového rozstřelu. V těch se šťastnějším týmem stala hostující Lhota, která si veze možná trochu překvapivé dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Byl jsem mile překvapenej. Nám se podařilo poskládat tým na poslední chvíli, některé hráče jsme dodělávali až v pátek a nevědělo se, jestli se vůbec hrát bude. Brzy jsme vedli 1:0, ale ke konci zápasu jsme odešli kondičně a Lhota po zásluze vyrovnala. Ale věřím, že když budeme trénovat, tak to bude čím dál tím lepší."

TJ Sokol Lhota
Jakub Šroubek, talent hostů: "Brzy jsme prohrávali a těsně před koncem poločasu jsme zahodili penaltu. Ve druhé půli to byl fotbal nahoru dolů, ale postupem času jsme začali dominovat a nakonec se nám podařilo vyrovnat a na penalty zvítězit."



Sestavy


TJ Rozvadov
R. Rychna [-] - T. Štverák [-] , M. Slowik [-] , P. Roháč [-] , X. Nguyen [-] (85. L. Milan [-] ) , J. Kopáček [-] , F. Janda [-] , T. Hutta [-] , J. Horáček [-] , P. Hána [-] , M. Bronec [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - F. Mrázek [-] (87. L. Čejka [-] ) , J. Záhrobský [-] , O. Kotrnoch [-] , P. Nový [-] (23. J. Šroubek [-] ) , V. Klokan [-] (54. J. Langer [-] ) , J. Horník [-] , Z. Černý [-] , D. Křížek [-] , L. Nejdl [-] (74. R. Kováč [-] ) , P. Korous [-]

ŽK: 81. J. Horáček - 28. L. Böhm , 48. J. Záhrobský , 68. J. Šroubek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - FILLINGER Miloš, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.