2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 14:00

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipovský Zoubek dvěmi brankami sestřelil Dobrkovice


Branky


0

V Lipové se představily Dobrkovice, kterým se zde povedlo poslední mistrovské utkání. Domácí tým znovu spoléhal na špílmachra Tomáše Zoubka, který si přinesl střeleckou formu ze sobotního turnaje v malé kopané v Lipině. Zkušený středopolař totiž v poslední desetiminutovce dvakrát skóroval a vydatně pomohl Lipové k zisku tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Po jarní přestávce opět začali fotbalové soutěže všech tříd, kdy do Lipové přijel tým z Dobrkovic. Domácí nastoupili se všemi posilami v základní sestavě. Jednalo se o duo z Rudimova, Petra Součka a Jára Saňák, kteří nastoupili na krajích zálohy, a ve středu zálohy nastoupil Karel Plášek, který přišel z Pozlovic. Před zápasem, a poté už i během zápasu začalo hodně pršet, proto byl terén nevyzpytatelný a kluzký. Před začátkem utkání ještě proběhla gratulace a velké poděkování za všechen strávený čas, které pro Lipovský fotbal udělal za 30 let pan Milan Liška. Od první minuty vlétly domácí na hosty z Dobrkovic, a vytvořili si jak územní převahu, tak i gólové šance. Jednu z největších měl v 15. minutě Souček, ale brankář hostů skvěle střelu zneškodnil. Poté se do golových šancí dostali postupně Zoubek, Kamil Klein i jmenovec Milan Klein, ale bez gólového efektu. Hosté si vážnou šanci prakticky v 1. poločase nevytvořili, hrozili spíše jen ze standartních situací, které ale výborně pokryla dobře organizovaná obrana. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili dvě branky

Druhý poločas začal ve svižném tempu, kdy se začali osmělovat také hosté z Dobrkovic a vytvořili si gólové šance, které pokryl brankář Němeček. Domácí měli v 60. minutě výhodu přímého kopu z 20-ti metrů, kdy Zoubek obstřelil krásně hostující zeď, ale obránce hostů, který stál na brankové čáře, v úžasu všech diváků, vyrazil na rohový kop. Poté domácí převzali opět herní převahu a zejména v záložní řadě hosty přehrávala, ale stále bez gólového efektu. Už se zdálo, že v zápase branka nepadne, a budou následovat pokutové kopy, kdy se tomu hosté už tak smiřovali, ale v 81. minutě vyrazili do útoku Milan Klein a Tomáš Zoubek, kdy první jmenovaný poslal pasem Tomáše Zoubka, který z 16-ti metrů krásně obstřelil brankáře na kluzkém trávníku a bylo to 1:0. Domácí poté kontrolovali hru a výsledek, a v 89. minutě tentokrát Kamil Klein posunul míč na Tomáše Zoubka, který se dá říct ze stejného místa obstřelil brankáře, ale tentokrát takzvaným angličákem, a bylo rázem 2:0. Tak utkání i skončilo. Domácí tedy udělali dárek v podobě výhry Milanu Liškovi a připsali si důležité první tři body do tabulky.

 

 

Opravdu si zaslouží celý tým domácích pochvalu za bojovnost a nasazení, kdy jim poté byla celá práce odměněna výhrou. Celé utkání s přehledem řídil nestárnoucí Petr Dvořák. Příští kolo zajíždí domácí do nedalekých Vlachovic, a má jim tým z Lipové z jarní části, co oplácet, kde tam po prvním poločase prohrávali 5:0. Hosté zajíždí k nováčkovi soutěže do Vlčkové, která ale od Petrůvky dostala 12 branek.



Sestavy


TJ Lipová
M. Němeček [-] - M. Klein [-] (89. M. Žalek [-] ) , T. Zoubek [-] , K. Klein [-] , K. Plášek [-] , J. Saňák [-] (59. K. Novák [-] ) , P. Souček [-] (89. M. Kliment [-] ) , D. Kurtin [-] , M. Chovančík [-] , M. Carbol [-] , P. Měrka [-] (46. P. Urbánek [-] )

Dobrkovice
D. Kašný [-] - O. Bartončík [-] , M. Šuranský [-] (46. J. Kobylík [-] ) , R. Ochodnický [-] , R. Fuglík [-] (59. M. Řezníček [-] ) , D. Juřík [-] (68. P. Juráň [-] ) , O. Drábek [-] , D. Fuglík [-] , I. Máťa [-] , D. Kašný [-] , M. Žůrek [-]

ŽK: 50. M. Klein - 30. D. Fuglík , 75. M. Řezníček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: DVOŘÁK Petr - VAŠIČKA Roman (N), LUKAŠÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.