Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 10:15

1.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tichov si s Lutoninou s chutí zastřílel


0

Do Tichova zavítala poprvé ve své historii Lutonina a tak domácí vůbec nevěděli, co od svého soupeře očekávat. První půle byla ještě vyrovnaná, ve druhém dějství již domácí na hřišti dominovali a nakonec nasázeli hostím půltucet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Přijel k nám soupeř, se kterým jsme se v historii ještě nikdy nesetkali. Nikdo netušil, co od utkání očekávat. Zápas začal poměrně vyrovnaně. Po několika nevýrazných akcích na obou stranách se prosadil jako první hostující střelec krásnou střelou z přímého kopu přesně do růžku domácí branky. Domácí na to odpověděli tlakem, ze kterého padly do poločasu dvě branky kanonýra Skřipky. V druhé půli domácí chtěli být aktivnější a navýšit skore, což se podařilo Naňákovi. Hosté utkání zdramatizovadi po krásné akci. Akrobaticky zakončil hostující kapitán hlavou. Pak již úřadovali domácí a využívali hrub ých až školáckách chyb obrany hostů a přidali další dva góly Juřička a Skřipka. Po utkání mě soupeř příjemně překvapil, protože hrál především férově. Vlasní jim je útočná a kombinační hra. Mají spoustu šikovných hráčů, kterí se umí prosadit a jsou silní na míči. Pokud zapracují v obraně, může se s nimi počítat ve vyšších příčkách tabulky. Mladičký rozhodčí utkání zvládl velmi dobře", hodnotí zápas brabnkář Tichova Josef Maniš.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - J. Skřipka [-] , T. Naňák [-] (70. F. Maniš [-] ) , J. Laža [-] , O. Stružka [-] (55. F. Bělaška [-] ) , J. Maňas [-] , P. Juřička [-] , L. Hruška [-] , M. Hrdlička [-] , J. Daněk [-] , M. Maniš [-]

FK Lutonina
B. Zicha [-] - M. Šťastný [-] , M. Jurčák [-] , P. Sovička [-] , L. Gerža [-] , D. Blanarsch [-] , M. Haničinec [-] , M. Vičánek [-] , P. Šišlák [-] , J. Kolář [-] (70. M. Richter [-] ) , P. Číž [-]

Počet diváků: 39. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - RUMAN Pavel (N), RUMAN Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.