5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Babice doma bez zaváhání


Branky


10. M. Škrabal , 42. K. Doseděl , 50. L. Býček , 69. D. Horsák (p.) , 79. A. Horsák
0

Zápas mezi domácími Babicemi a hostujícím celkem Tupes nabídl mimo jiné i souboj dvou nejlepších střelců soutěže.Na domácí straně Aleš Horsák,který vévodil tabulkám s dvanácti trefami a na straně hostů Jakub Šmatelka, který táhne střelecky Tupesy a celkově byl ve statistice střelců na druhém místě s deseti góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal jednoznačně v režii domácích a již v 10.minutě se ujali vedení po krásné střele z voleje Marka Škrabala.Hosté se do ničeho moc nepouštěli a soustředili se hlavně na obranu.Ikdyž měli domácí velkou převahu tak do šancí se víceméně dostávali pouze po chybách hostů.Nedokázali je však proměnit a tak se skóre měnilo až ve 42.minutě,kdy se prosadil po rohovém kopu hlavičkou Doseděl a poslal domácí do dvoubrankového vedení.

Druhá půle se odehrávala ve stejné režii.Hosté se urputně bránili a hrálo pouze domácí mužstvo, které v 50.minutě přidalo třetí branku Lukášem Býčkem, který unikl hostující obraně a své sólo chladnokrevně zakončil.Poté se hosté snažili zvýšit aktivitu a dokonce mohli i korigovat nepříznivý stav.Centr do vápna tečoval domácí obránce tak nešťastně,že vyslal střelu na vlastního brankáře Haráska.Ten byl však pozorný a vytěsnil míč na tyč.A tak v 69.minutě zvýšili domácí na 4:0.Hostující Bílka fauloval na hranici vápna,pískala se penalta a David Horsák nekompromisně zavěsil.Od této chvíle působili hosté odevzdaným dojmem,čehož domácí využili ke vstřelení další branky.Na konečných 5:0 uzavřel skóre zápasu domácí kanonýr a nejlepší střelec soutěže Aleš Horsák.



Sestavy


Babice
M. Harásek [-] - Z. Maňásek [-] , D. Horsák [-] , J. Daťko [-] , K. Horníček [-] - A. Horsák [-] (84. R. Tomaštík [-] ) , K. Doseděl [-] (84. O. Doseděl [-] ) , E. Horníček [-] , M. Škrabal [-] - L. Býček [-] , F. Litoš [-] -

TJ Tupesy
D. Hrdina [-] - Z. Mervald [-] (65. P. Kura [-] ) , M. Drška [-] , R. Grebeň [-] , F. Mikula [-] (60. J. Bilka [-] ) , F. Mazůrek [-] , J. Šmatelka [-] , M. Fránek [-] , R. Žaluda [-] , F. Ehrlich [-] , T. Kovács [-]

ŽK: 77. E. Horníček - 64. Z. Mervald , 70. M. Drška , 76. M. Fránek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bednář Roman - HAVLÍČEK Aleš (N), BĚLÍČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.