Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 14:00

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Lídr uspěl i v Tupesech


0

Domácí Tupesy přivítaly lídra tabulky z Jankovic, který byl favoritem utkání ještě před jeho začátkem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
V probíhající sezóně ztratili hosté body pouze v jednom zápase a to v minulém kole, kdy remizovali na domácí půdě s týmem Kostelan 2:2.Tuto teorii ještě posílil fakt,že domácím scházelo 5 hráčů základní sestavy.O to překvapivější byl úvod zápasu,který domácím vyšel a doslova raketově se ujali vedení a v 5.minutě zápasu již vedli 2:0 díky trefám kanonýra Šmatelky. Poté však převzali iniciativu hosté a do poločasu srovnali nepřízniví stav.Nejprve se prosadil Brázdil a poté Večeřa, který si nikým nehlídaný naskočil na centr z rohového kopu a hlavičkou upravil poločasové skóre na 2:2.

 

V druhé polovině zápasu se domácí tým spíše bránil a kouskováním hry Jankovicím nedovolil pustit se do žádné vážnější akce .Naopak šanci skórovat dostal domácí hráč Grebeň, ale jeho střelu z malého vápna vychytal hostujícíl gólman Remeš. A tak 5 minut před koncem zápasu se hosté přeci jen dočkali a strhli vítězství na svou stranu,Přízemní centr prošel vápnem domácích až na zadní tyč od které se odrazil přímo na kopačku Hrušky, který pohodlně rozhodl o výhře hostů v poměru 2:3.   AUTOR: Roman Grebeň


Sestavy


TJ Tupesy
J. Polášek [-] - J. Komínek [-] , R. Grebeň [-] , F. Mikula [-] , F. Mazůrek [-] (46. J. Bilka [-] ) , J. Šmatelka [-] , M. Fránek [-] , R. Žaluda [-] , M. Bergauer [-] , T. Burda [-] , P. Kura [-] (70. Z. Mervald [-] )

TJ Sokol Jankovice
P. Remeš [-] - M. Večeřa [-] , R. Brázdil [-] , J. Ulrich [-] (46. Z. Silný [-] ) , A. Mikulica [-] , T. Večeřa [-] , V. Šustr [-] , L. Hruška [-] , M. Hruška [-] , M. Surovec [-] , M. Zapletal [-] (88. A. Mach [-] )

ŽK: 78. L. Hruška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Moravanský Pavel - VÁVRA Jiří (N), MAŘÁK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.