Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2017 18:00

13.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavičínská rezerva v divoké přestřelce udolala Tečovice


0

Utkání mezi slavičínsku rezervou a Tečovicemi se hrálo na hrádecké umělce netradičně již v pátek a také pod umělým osvětlením. Domácí rezerva nastoupila v hodně silné sestavě, kterou vystužili hráči divizního A týmu - Mezírka, Goňa, Plšek, Šťastný, Salajka a Horáček. První půle patřila jednoznačně domácímu celku, který ji vyhrál o tři branky. Trenér Váňa poté prostřídal sestavu a hosté vycítili v šanci a v závěru utkání mocně dotahovali, vyrovnat se jim už nepodařilo, tři body tak zůstávají ve Slavičíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle dali tři branky

Domácí za drobného deště zahájili na umělé trávě s omlazeným běhavým týmem s přesnější kombinací a měli herní převahu. Vedení se ujali po centrovaném míči z pravé strany, když nikým nekrytý Šťastný poslal míč do branky hostí a domácí vedli už po sedmi minutách 1:0. Hosté s úzkým kádrem i bez dlouholetého kmenového vedoucího měli problém s přesnou nahrávkou a kontrolou míče a více se hrálo před šestnáctkou hostí. Do poločasu přesněji kombinující domácí měli více ze hry, dokázali skóre posunout po zásazích Bartoše a Mezírky, kdy hlavně při třetí brance zaváněla situace neodpískaným postavením mimo hru, až na 3 : 0 a to ještě Jokl zabránil minimálně dalším dvěma velmi dobrým příležitostem domácích. Hosté měli příležitosti po akci Závody a Dorazína, ale domácí gólman si poradil.  Před koncem 1. poločasu zhasla světla a hřiště se ponořilo do tmy. Zbývající 4 minuty se dohrávaly až po přestávce a změna stran proběhla v rámci druhé části hry.

 

Hosté dokázali utkání ještě zdramatizovat

Tečovice ve druhé půli i po prostřídání domácí sestavy měly trochu více ze hry. Velmi dobrou příležitost ke vstřelení branky měli hosté z trestného kopu z oblouku pokutového území. Sedláčkovu dobře mířenou střelu však Kuja akrobaticky na poslední chvíli vytáhl, ale z následného rohu dokázal snížit na 3:1 Vopatřil. Domácí ale hned po čtyřech minutách dokázali znovu navýšit skóre na vedení o tři góly, když z trestného kopu z levé strany prošel míč nikým netečován přes minimálně 6 hráčů až ke Kalíkovi, a ten hlavou překonal bezmocného Jokla. Domácí vedli 4:1 a znovu zhaslo osvětlení, což způsobilo další přestávku a rozmrzelost účastníků zápasu. Brzy po nápravě stavu dokázal Dorazín snížit na 4:2 a hosté ožili. Ondíkovu dobře mířenou střelu k tyči ještě domácí brankář nečekaně zneškodnil, ale pak se prosadil z centrovaného míče Chovanec a bylo to už jen o jeden gól.  V posledních minutách hry ještě Plachý netrefil odkrytou domácí branku z pěti metrů a hosté tak odjeli bez zisku bodů, i když minimálně na jeden sahali. 

 

Z webu FC TVD:

V posledním podzimním domácím utkání hostila Slavičínská rezerva tým Tečovic, který se obdobně jako domácí nacházejí v klidném středu tabulky. Hrálo se netradičně v pátek večer v 18.00 hod na umělé trávě ve Slavičíně – Hrádku za umělého osvětlení. Domácí nastoupili se značně posílenou sestavou s několika hráči „ A“ mužstva a na hřišti to bylo znát hned od úvodních minut. Domácí dirigováni Dominikem Plškem  a Danem Horáčkem ve středu pole se hned od úvodních minut vrhli na soupeře a nedali mu žádný prostor ke hře. Již v 7. minutě se uvolnil skvěle hrající Lukáš Mezírka a na „ zlatém podnosu „ naservíroval gólovou přihrávku Šťastnému, který otevřel skóre utkání. Ve 20. minutě našel přesnou přihrávkou před brankou volného Bartoše opět  Mezírka a skóre se zvýšilo na 2 – 0. Skvělý výkon završil Mezírka ve 27. minutě, kdy se prosadil po akci Goni a Salajky a zvýšil na 3 -0. V tu chvíli by se asi nenašel na hřišti nikdo, kdo by vsadil na hostující tým, který se jen bránil a v podstatě neohrozil domácího brankáře. Domácí pokračovali v tlaku a jen díky skvělému Joklovi v brance hostí se skóre neměnilo. Narůstající tlak domácích však zastavila vyšší moc, když ve 40. minutě zhasla světla a rozhodčí po krátké chvíli rozhodli o poločasové přestávce.

 

Po ní domácí nastoupili se stálou chutí a hosté jen statovali. Slavičín tak přistoupil ke střídání, pozměnili rozestavení a hosté najednou ožili. V 64. minutě se jim po nečekané akci podařilo snížit kanonýrem Vopatřilem, ale domácí vzápětí kontrovali hned v 68.minutě a zvýšili po pěkné akci Goni střídajícím Kalíkem na 4 – 1 a zdálo se být definitivně rozhodnuto, ale opět zasáhla vyšší moc a v 72. minutě po druhé selhalo osvětlení. Po krátké 10ti minutové technické  přestávce se domácí přestali koncentrovat a utkání se snažili jen dohrát. Vše by asi v klidu takto skončilo, ale po třetí zasáhla vyšší moc, tentokrát však v podobě hlavního rozhodčího, který při odkopnutí míče hostujícím hráčem za postranní čáru zcela jasně signalizoval vhazování domácích, kteří v klidu šli pro míč a přesouvali se do útočné části, ale pomezní signalizoval teč domácích a tedy opačné vhazování, čehož hosté využili a náhle vhodili míč do hry který nikým neatakován Dorazím dopravil do brány domácích. K překvapení všech rozhodčí vstřelenou branku nepochopitelně uznal a nepřerušil hru!!! Po té se na hřišti již nehrálo, jen vznikaly sporné situace, diskuze a zbytečné fauly. Domácí zcela nekoncentrováni ztratili kontrolu a hosté po rohu snížili Chovancem v 88. minutě na 4 – 3, ale to bylo z jejich strany vše a utkání tak po zásluze vyhráli domácí.

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do utkání jsme vstupovali vzhledem k posilám z áčka s jasným cílem zisku 3 bodů, což se nám dařilo 75 minut, ale závěr utkání jsme nezvládli a umožnili hostím zápas zdramatizovat. Všechny tři body však vzhledem k vývoji celého utkání po zásluze zůstávají doma. Čeká nás ještě dohrávka odloženého kola v Sehradicích.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Bivoj nezachytil začátek utkání, dostal zbytečně minimálně dvě branky od úplně nepokrytých hráčů soupeře a dvojité přerušení hry po kolapsu elektroosvětlení k pohodovému průběhu zápasu také nepřispělo. Na napravení podzimní reputace mu teď zbývá pouze dohrávka derby-utkání v Loukách.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - D. Horáček [-] (48. M. Švach [-] ) , M. Salajka [-] , D. Šťastný [-] , M. Both [-] , D. Sochora [-] , M. Goňa [-] (34. M. Mikš [-] ) , D. Plšek [-] , A. Bartoš [-] , L. Mezírka [-] (58. T. Kalík [-] ) , O. Šebák [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , A. Řiháček [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] - P. Kristek [-] , J. Vopatřil [-] , R. Závoda [-] , A. Ondík [-] - R. Středulínský [-] (81. L. Balcárek [-] ) , D. Dorazín [-]

ŽK: 71. T. Kalík , 83. O. Šebák - 12. P. Kristek , 27. D. Chovanec , 28. J. Plachý , 30. Z. Jokl .
Hráči zápasu: M. Salajka , D. Plšek - D. Dorazín , J. Vopatřil .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - SMÝKAL Miroslav, SUROVEC Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku