Mladcová na domácím hřišti zvládla duel s hulínskou Admirou


Branky


0

Na Mladcovou v sobotu zavítala hulínská Admira, která se v poslední době potýkala s výbornou formou. Domácí celek ale v domácím prostředí body jen tak nerozdává a s Hanáky chtěl bodovat naplno. V první půli padlo po jedné brance na každé straně. Domácí ve druhé dějství strhli zásluhou střelecky disponovaného Luďka Lošťáka vítězství na svoji stranu. Hosté odjíždějí do Hulína tentokrát s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

"Přestože se nám v první půli hra nedařila a vyprodukovali jsme spoustu nepřesností, vypracovali jsme si v první čtvrthodině dvě šance. Už ve 4.min. se po hlavičce Ladi Bahulíka ocitl sám před gólmanem Kuba Beránek, ale strážce hostující branky stihl vyrazit jeho pokus na rohový kop. Ve 13.min. vybojoval Kuba Beránek míč a Luďa Lošťák trefil spojnici břevna a tyče. Hosté se ale otřepali a v 19.min. nás po rychlém kontru zachraňoval na poslední chvíli Dan Kahaja. O pět minut později však on i další naši hráči jen přihlíželi centru z levé strany, na který si naběhl hostující hráč a zamířil přesně. Následovaly dva pokusy Kuby Beránka, ale vyrovnat se nám podařilo až po půlhodině hry, kdy si jeho centr Mirek Lebánek zpracoval hrudí a střelu vyraženou gólmanem dostal do sítě dobíhající Luďa Lošťák. Chvíli nato jsme ale měli štěstí, když po trestném kopu opět zcela volný nabíhající hráč hostí netrefil před Petrem Kupkou míč", hodnotí duel Mladcovjané na svém webu.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další dvě branky

Utkání tedy skončilo po půli spravedlivou remízou, domácí tým podržel brankář Kupka a do druhého dějství bylo vše otevřeno. "Hosté začali druhou půli zhurta a štěstí jsme měli i deset minut po přestávce, když po chybě Michala Dlabače soupeřova střela lízla pravou tyč naší branky. Až když začala poslední čtvrtina utkání, dvěma góly jsme rozhodli zápas. V 65. minutě po rychlém brejku centroval Kuba Beránek přesně na kopačku Ludi Lošťáka a získali jsme vedení. V 74.min. pak získal na soupeřově polovině míč Laďa Bahulík, našel vlevo zcela volného Mirka Lebánka a jeho přesný centr proměnil hlavou Kuba Beránek. V 77. minutě se ještě o korekci skóre pokusili hosté, ale jejich pokus jsme dokázali zblokovat, v závěru pak ještě zahrozili Ivoš Lošťák, Michal Kraváček i Kuba Beránek, ale výsledek se již nezměnil. Domácí tak berou cennou tříbodovou výhru nad kvalitním protivníkem", píší na webu Mladcové.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: První půle skončila remízou, ve druhém dějství se nám podařilo strhnout výhru na svoji stranu i zásluhou střelecky disponovaného Ludi Lošťáka a jeho dvorního nahrávače Kuby Beránka.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín:



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku