0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Tečovicích nakonec opanovaly Malenovice


Branky


0

Proti papírovému favoritovi zahájili domácí v derby utkání oslabeni o Závodu, Chovance, bratry Šnajdrovy a Balcárka s mírným respektem a tahali zpočátku zápasu za kratší konec. Chyběla mezihra ve středu pole a s nakopávanými míči si obrana hostí dokázala snadno poradit.  Hosté působili fotbalověji a dokázali si vytvářet brankové příležitosti. Ty nakonec už v první půli přetavili ve dvě branky. Domácím nelze upřít snahu, ale branku se jim Malenovicím vstřelit nepodařilo a body tak putují přes řeku Dřevnici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

V úvodu utkání Rosinec zatáhl po levé straně, jeho centr špičkou nohy zvedl Plachý a míč padající obloukem pod břevnem vytlačil Jokl s obtížemi  na roh. Pak Střelec z trestného kopu našel Bartoně, ale jeho nahrávku pod sebe poslal Struška mimo. Po chybě domácích před vlastním pokutovým územím ponechal rozhodčí Svoboda výhodu, následovala ulička do pokutového území a faul Sedláčka na Vichorce. Zákrok byl „odměněn“ pokutovým kopem, ze kterého Střelec otevřel skóre a hosté vedli 0:1.  Domácí se snažili odpovědět. Řiháčkovu nahrávku z trestného kopu poslal Vopatřil nad a Ondíkův nákop na nabíhajícího Frkala byl dlouhý a Mňaček jej zlikvidoval. Hosté kontrovali po akci Bartoň-Kostka-Bartoň, ale Jokl je vychytal. Centr z trestného kopu po faulu na Frkala zahrávaný Řiháčkem skončil po biliáru ve vápně hostí v autu a z druhé strany trestný kop Kristka skončil brejkem Tormy, ale míč po jeho akci skončil v zámezí.  Pak Bartoň potáhl po straně, dal pod sebe na Tormu, ale míč chytil Jokl. Ve 32´zatáhl znovu Bartoň, jeho přízemní centr skončil na malém pokutovém území a mezi Sedláčkem a Kysučanem nedůsledně pokrytý Torma placírkou poslal míč k tyči do branky bezmocného Jokla a hosté vedli po půlhodině hry 0:2. Domácí do poloviny zápasu měli šanci po Řiháčkově přenesení na pravou stranu, míč z kopačky Frkala a Dorazína dostal Řiháček zpět, ale přestřelil.

 

Domácí Bivoj kontaktní branku nakonec nedal

 Ve druhé půli po faulu Kristka kopali hosté trestný kop Vichorcem, ale jeho centr poslal hlavou Střelec tak, že míč lízl shora břevno domácí branky. Domácí odpověděli trestným kopem zahrávaným Frkalem, ale jeho centr poslal Plachý z jasné pozice na hranici malého pokutového území hlavou do hrudi Mňačka.  V 50´obdržel Kristek přísně 2. žlutou kartu za faul a musel opustit hrací plochu. Kapitán domácích Frkal si za protesty vysloužil také napomenutí. Do hry to navíc vneslo emotivní náboj navíc podporovaný i pokřiky divácké kulisy a některé zákroky nabraly na intenzitě. Rozhodčí, který se snažil podporovat plynulý běh hry ponecháním výhod v některých situacích a nekouskovat hru, měl nyní raději více pískat, protože v závěru zápasu měl pak problémy s udržením klidu na hrací ploše a utkání se pak dohrávalo ve zbytečně nervózním duchu. Po vyloučení Kristka hosté zvolnili v domnění, že „je hotovo“, ale utkání se paradoxně vyrovnalo a domácí měli několik dobrých příležitostí ke skórování, ale ani Frkal, ani Vopatřil neuspěli. Hosté měli několik dobrých příležitostí z přečíslení, ale několik z nich skončilo na míčové ekvilibristice Bartka, který místo nahrávky volil kličkovanou a v obložení domácí obrany neuspěl. V závěru zápasu u domácího publika způsobilo mnoho nevole vyloučení Kysučana, který sice oplácel, ale po neodpískaném faulu na něj a arbitr Svoboda jej vyloučil. O vypjaté situaci svědčí i to, že míč skončil v zámezí, domácí měli házet aut a hlavní arbitr po vyloučení nechal zahrávat „míč rozhodčího“. Těsně před závěrem domácí i v devíti měli ještě příležitost po centru z levé strany, ale Ondík na hranici malého vápna střílel přes sebe a nastřelil sám sebe. Skóre už se neměnilo a favorit bere 3 body.    

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: V zápase zvítězili fotbalovější hosté, domácím chyběla mezihra ve středu pole a z nakopávaných míčů se moc neprosadili. Navíc mají výrazný deficit v proměňování brankových příležitostí. Na vstřelení branky se proti ostatním vyloženě nadřou a v utkání se zdatným soupeřem se tato „schopnost“ výrazně projeví, protože těch ideálních příležitostí na vstřelení branek jim takový soupeř moc neumožní. Dokud si útočníci neuvědomí, že neproměněná vyložená šance je minimálně stejná situace jako, když brankář podběhne centr a dostane gól, tak budou body sbírat jiní. Už Bican říkal, že když Plánička dostane dvě branky, tak útok musí dát alespoň tři.

FC Malenovice
Facebook Malenovic: Derby vyznělo pro náš tým a naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , D. Kysučan [-] , P. Sedláček [-] , P. Kristek [-] - M. Frkal [-] (68. L. Soják [-] ) , A. Ondík [-] , A. Řiháček [-] - J. Vopatřil [-] , D. Škarek [-] (89. R. Závoda [-] ) - D. Dorazín [-] (76. S. Vávra [-] )

FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] , M. Struška [-] (73. D. Kletečka [-] ) , J. Bartoň [-] , R. Střelec [-] - D. Torma [-] (83. T. Lhotský [-] ) , D. Rosinec [-] (65. P. Menša [-] ) , J. Kostka [-] , M. Bartek [-] - D. Bartoň [-] , P. Vichorec [-] (85. D. Mikoška [-] )

ŽK: 11. P. Kristek , 15. P. Sedláček , 28. D. Dorazín , 40. J. Vopatřil , 51. M. Frkal , 82. D. Kysučan - 36. D. Torma , 89. P. Menša . ČK: 50. P. Kristek , 86. D. Kysučan .
Hráči zápasu: A. Řiháček - R. Střelec , J. Mňaček , D. Paták .
Počet diváků: 134. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - KÝR František, MATUCHA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku