0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:15

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladcová ukončila vítěznou sérii slavičínské rezervy


Branky


0

Rezerva Slavičína představila proti Mladcové velmi silnou sestavu, posílenou o divizní hráče - jmenovitě brankáře Talčíka, Tomáše Švacha, Horáčka a Školníka, ale ani to nakonec na Mladcovou nestačilo. Ta utkání rozhodla po hodině hry, kdy se trefil agilní Beránek. Domácím se v dramatickém závěru srovnat již nepodařilo a Mladcová tak ukončila FC TVD Slavičín sérii zápasů bez prohry a dala tak zapomenou na zaváhání ze čtvrteční dohrávky ze Slavkovem pod Hostýnem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

V dalším domácím utkání hostila slavičínská rezerva velmi ambiciózní a zkušený tým Mladcové. Hosté okupují horní patra tabulky a mají velmi kvalitní a zkušené mužstvo. Domácí sice mohli posílit fluktuanty z áčka, ti ale měli v nohách těžké utkání a navíc základní osa béčka se totálně rozpadla. Od prvních minut bylo znát, že na sebe narazily dva fotbalově vyzrálé týmy. V úvodní půlhodince ani jeden ze soupeřů nedovolil výraznější ohrožení vlastní branky, až v závěru poločasu se na obou stranách objevily náznaky nebezpečných útoků.

 

 

 

"Utkání začalo vzájemným oťukáváním a vyčkáváním a v prvním poločase k nějakým rozhodujícím momentům nedošlo. Po přestávce nejprve zahrozili domácí brejkem, který zneškodnil Petr Kupka. Za pár minut se v té samé situaci a se stejným výsledkem ocitl Laďa Bahulík. Pak nejprve agilní Luďa Lošťák nádhernou střelou orazítkoval tyč domácí branky, ale v 58. min. po prostrčení míče Davidem Vaňkem dal Kuba Beránek chytrým  lobem vedoucí a jak se ukázalo i vítězný gól. Domácí poté vysunuli hru na tři útočníky, ale jejich tlaku jsme se ubránili a měli i šance. Michal Dlabač šel sám, bohužel před vápnem při střele vykopl krtka i s mladýma, přesto jeho slabá střela překvapila gólmana, který tak vyrazil míč na roh.", hodnotí duel na svém webu mladcovští funkcionáři. 

Utkání rozhodl hostující Beránek

 Do druhé půle vstoupili domácí lépe a dostali se do několika nebezpečných útoků, ale k výraznějšímu ohrožení branky hostí nedošlo, až na únik Školníka, který jel sám na hostujícího brankáře, který jeho střelu bravurně zlikvidoval. A tak hosté trestali, když domácí nejprve po špatném odkopu z hloubi šestnáctky namazali hostujícímu Lošťákovi, který orazítkoval tyč a o chvilku později opět po hrubé chybě ve středu pole pronikl před vynikajícího Talčíka hostující Beránek a nedal domácímu brankáři šanci. Domácí po té otevřeli hru a tlačili se do pokutového území, ale veškerá snaha byla marná, a tak si všechny body nakonec odváží Mladcová.

 

 

"Do obrovské marodky nám ještě navíc vstoupily i osobní překážky a tak proti minulému utkání nastupovalo v základní sestavě 9 !!! nových hráčů. Kluci s áčka nám přišli pomoct, ale únava z odpoledního zápasu předchozího dne byla znát a to platilo i pro dorostence, kteří za nás nastoupili, a proto jsem neočekával žádné zázraky. Přesto bylo utkání zcela vyrovnané, ale hosté měli větší „hlad“ po vstřelení branky a byli agresivnější a důraznější", hodnotí duel slavičínští trenéři na svém webu.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Celkově by výsledku asi odpovídala remíza, ale rozhodla naše jediná chyba v defenzivě a zkušení hosté toho dokázali náležitě využít.

FK Mladcová
web Mladcové: I přes nepřesné rozhodování sudího Veselého jsme zápas dotáhli do vítězného konce a z horké půdy proti posílenému domácímu celku vezeme cennou výhru.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
J. Talčík [-] - D. Horáček [-] , T. Kalík [-] (72. K. Šmotek [-] ) , A. Bartoš [-] , D. Zvoníček [-] , T. Švach [-] , O. Školník [-] , R. Bureš [-] , F. Ondruš [-] , O. Floreš [-] , J. Fojtů [-] (68. L. Zámečník [-] )

FK Mladcová
P. Kupka [-] - J. Beránek [-] (79. M. Lebánek [-] ) , F. Hájek [-] , J. Zapletal [-] , L. Lošťák [-] , L. Bahulík [-] (86. Š. Chludil [-] ) , M. Dlabač [-] , D. Vaněk [-] , D. Kahaja [-] , J. Brhel [-] , I. Lošťák [-]

ŽK: 17. D. Horáček - 83. M. Lebánek .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: VESELÝ Michal - ČECH Radim, DOBIÁŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku