2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá ve šlágru kola přehrála Malenovice a je podzimním mistrem


Branky


0

Magnet 1. B třídy a pravé vyvrcholení podzimní části se odehrálo v sobotu odpoledne mezi Veselou a Malenovicemi. Jednalo se o dohrávku osmého kola a potkaly se zde první dva týmy tabulky. Domácí celek chtěl historickou podzimní část zakončit výhrou a přezimovat tak na čele. To se mu nakonec podařilo na jedničku a Malenovicím domácí uštědřili třetí prohru. Postarali se o to po hodině hry David Sokol a čtvrt hodiny před koncem Petr Dlouhý. Veselá tak bere tři body a může podzimního mistra slavit až do rána.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Podzimní euforie Veselé vydržela až do finále a v přímém souboji prvního s druhým hosty z Malenovic přehrála.  Utkání mělo svůj náboj, který ještě se zvýšil těžkým mokrým terénem a tak o osobní souboje nebyla v tomto utkání nouze. První půli ovládla Veselá a do dvacáté  minuty při lepší koncovce mohla vést 3:0.  Zvláště  šance Manďáka a Šumšala přímo volaly po gólu. Veselá ale góly nedávala a začaly hrozit i Malenovice. Zejména  ze standardek a ještě do poločasu nastřelily  břevno i tyčku. Malenovice měly za sebou šňůru šesti vítězství a body očekávaly i v tomto  zápase. Přitom jeden jediný jim stačil ke koruně podzimního krále soutěže. Nehrály ale na remízu a snažily se v druhé půli strhnout vedení na svou stranu a tak bezgólový stav napětí na hřišti stupňoval.

 

Domácím se podařilo ve druhé půli dát dvě branky

Přitom i na počátku druhé půle byla aktivnější Veselá a zrodil se i nejpohlednější moment celého utkání. Byla ním dalekonosná střela z levačky Tomáše Dujky. Napřáhl ze čtyřiceti metrů a zatřepal břevnem za brankařem Mňačkem.  Nejnervóznější minutou utkání byla ta, ve které Veselá  otevřela skóre utkání. Běžela 61. minuta a po centru zprava od Miroslava Čočka se přes stopery prosadil David Sokol a zajistil, že gólman  hostí si  pátou nulu v řadě nepřipíše. Obrana hostů ale začala vehementně reklamovat ofsajd a sesypali se kolem pomezního rozhodčího Kamila Prokůpka, kterého před inzultací musela chránit pořadatelská služba. Nejaktivnější v reklamaci byl hráč č. 15, který si po konzultaci HR a AR1 vysloužil druhou žlutou a tím i červenou kartu. Hra byla v dalších minutách neurovnaná a nervózní a toho domácí po třinácti minutách využili ke vstřelení druhé branky. O tu se zasloužil Petr Dlouhý, který v přehuštěném prostoru levého rohu pokutového území si dokázal míč navést více ke středu, odpoutat se od obránců hostů a prostřelit gólmana.  Ve zbývající čtvrthodince Veselá kontrolovala výsledek a zápas se dohrál bez vážnějších šancí na jedné i na druhé straně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: K utkání bych se moc nevracel. Od finále podzimu jsem čekal více, zejména ze strany Malenovic, protože jsem je považoval za favorita soutěže. Navíc nás sfoukli jak svíčku zde v létě v 1.kole poháru KFS. Spíše bych využil toho, že jde o poslední komentář podzimu a ohlédnul se za tímto půlrokem. Bylo to 13 zápasů s 13 soupeři. Třikrát se nám podařilo v průběhu podzimu hrát s aktuálně prvním týmem (Kostelec, Slavkov, Malenovice) a vždycky jsme je z trůnu sesadili. Na mne osobně ale udělal nejlepší dojem mladý tým Slavičína, který měl proti nám v základu 8 hráčů ročníku 1998 a mladší, vedený veteránem Milanem Bothem. Nepíšu to proto, že nás jako jediní porazili (v Hrádku na UT jsme také asi předvedli nejhorší výkon podzimu), ale proto, že v nich vidím pro Slavičín a okolí velkou perspektivu. Líbila se mi také hra nováčků z Louk a Slavkova. Nám tento půlrok vyšel náramně a všem hráčům a aktivním členům oddílu bych i touto cestou chtěl poděkovat za jejich díl na společném úspěchu a za vzornou reprezentaci klubu. Poděkování patří i našim divákům, kteří v hojném počtu s námi jezdili fandit i na hřiště soupeřů. Už teď se těšíme na jarní odvety.

FC Malenovice
facebook Malenovic:



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - T. Divoký [-] , J. Červenka [-] , D. Sokol [-] , D. Dlabaja [-] , M. Čoček [-] , R. Manďák [-] (22. P. Dlouhý [-] ) , M. Šumšal [-] (90. M. Machalíček [-] ) , M. Odstrčilík [-] , M. Bodlák [-] , T. Dujka [-]

FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] (75. L. Mikeštík [-] ) , M. Struška [-] , J. Bartoň [-] , R. Střelec [-] , Š. Válek [-] (68. P. Menša [-] ) - D. Torma [-] (83. D. Mikoška [-] ) , M. Bartek [-] , J. Kostka [-] - P. Vichorec [-] (75. D. Kletečka [-] ) , D. Bartoň [-] -

ŽK: 40. J. Červenka , 42. M. Bodlák , 45. T. Dujka - 10. J. Kostka , 16. M. Bartek , 28. D. Paták . ČK: 62. J. Kostka .
Hráči zápasu: M. Bodlák , P. Dlouhý - P. Vichorec .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Svoboda Tomáš - TOMAN Stanislav, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku