0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovice v neděli loupily v Kostelci u Holešova


Branky


0

Na pěkně připraveném pažitu v Kostelci u Holešova se představily Tečovice a očekával se poměrně tuhý boj. Hosté umí být nepříjemným protivníkem, ale letos už dokázali zbytečně poztrácet pár bodů. Domácí tým měl skvělý start do soutěže, ale v posledním kole mu už došel tak trošku dech. Bivoji se na Hané vydařil konec první půle, kdy vstřelil branku do šatny. Hosté hned po příchodu z kabin dali druhý gól a definitivně tak zlomili odpor domácího celku a po zásluze berou všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit branku do šatny

Tečovickému Bivoji se na Hané vydařil konec první půle, kdy vstřelil Závodou branku do šatny. Hosté hned po příchodu z kabin dali druhý gól, kdy se tefil Kristek a definitivně tak zlomili odpor domácího celku a po zásluze berou všechny tři body. Tečovice tak potvrdily, že se s nimi musí stále počítat a vynahradily si tak zbytečně ztracené body v duelu s Mladcovou. Domácím nelze upřít snahu, ale hosté byli nebezpečnějším týmem a v koncovce byli efektivnější. Domácí se příliš na dostřel brankáře Jkla nedostávali a co prošlo, zkušený brankář lapil. Moravan tak nedokázal na vlastním hřišti vyzrát na Tečovice. „Zápas vyzněl vítězně pro hosty, kteří vstřelili koncem poločasu a hned začátkem druhé půle dvě branky po našich chybách. Zápas byl jinak vyrovnaný. Hosté byli důraznější a rychlější, což nám dělalo problémy. My si nevytvořili směrem dopředu pořádné šance nebo zakončení,“ litoval hrající předseda Kostelce u Holešova Tomáš Marek.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-sumice-dohnaly-manko-ale-poprve-ztratily-bod-20170912.html

 

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Utkání se rozhodovalo především v závěru prvního dějství, kdy se hosté Záhorou dostali do vedení. Domácí po poločasové poradě chtěli z utkáním něco udělat, ale jejich nekoncentrace využil tečovický Kristek, který skoroval už ve 46. minutě. Domácím nelze upřít snahu, ale obrana Tečovic fungovala spolehlivě, navíc hosté stále zlobili rychlými kontry. Bivoj si tak připisuje po zásluze tři body a jeho výsledky jsou stále jako na houpačce. Moravan je bez bodu a ty se pokusí získat v dalším utkání, kdy cestuje na horkou půdu do Malenovic."Po prvních dvaceti minutách, které byly z naší strany nervózní, jsme se dostali do zápasu a naše aktivita byla korunována úvodním gólem. Na začátku druhého poločasu jsme vstřelili druhou branku, zbytek zápasu jsme si pohlídali a vezeme zaslouženě tři body", hodnotí utkáni v Kostelci u Holešova fukcionář Tečovic Stanislav Vávra.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Zápas vyzněl vítězně pro hosty, kteří vstřelili koncem poločasu a hned začátkem druhé půle dvě branky po našich chybách. Zápas byl jinak vyrovnaný. Hosté byli více důraznější a rychlější, což nám dělalo problémy. My si nevytvořili směrem dopředu pořádné šance nebo zakončení.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Momentálně jsem v Itálii a tak nemohu utkání hodnotit vlastními slovy, ale výhra se silným soupeřem mne velmi potěšila.



Sestavy


SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - D. Marek [-] , J. Hradil [-] (63. L. Odložilík [-] ) , L. Batoušek [-] - R. Šimčík [-] , M. Hradil [-] - - T. Marek [-] , R. Zmeškal [-] (54. M. Ragoš [-] ) , M. Darebník [-] (75. A. Ryška [-] ) , L. Kovalda [-] , M. Třasoň [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - J. Plachý [-] , D. Kysučan [-] , P. Sedláček [-] , D. Chovanec [-] - D. Škarek [-] , R. Závoda [-] , A. Řiháček [-] , P. Kristek [-] - M. Frkal [-] , J. Vopatřil [-] (72. A. Ondík [-] )

ŽK: 7. R. Zmeškal , 28. D. Marek , 52. L. Kovalda - 27. A. Řiháček .
Hráči zápasu: R. Šimčík - A. Řiháček , R. Závoda .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - GERÁT Miroslav (N), ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku