1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína veze cennou výhru z Březnice


Branky


0

Na Březnici zavítala v neděli rezerva Slavičína, která po návratu trenéra Jiřího Váni z Ameriky, začala okamžitě šlapat a má za sebou sérii tří výher. Domácí nováček se zatím výsledkově trápí a navíc se mu nedaří střelecky. Valachy poslal brankou do šatny do vedení divizní fluktuant Martin Goňa, domácí ve druhém dějství ale srovnali krok. A to byl domácím už vyloučen Jan Chvíla. Hosté nakonec rozhodli o své šťastné výhře až v posledních minutách, kdy se trefil střídající Floreš. Březnice tak zůstává bez jediného bodu, hosté si připisují druhou výhru z venku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit branku do šatny

Rezerva Slavičína tentokrát zajížděla k nováčkovi soutěže do Březnice. Domácí se pohybují ve spodních patrech tabulky a tomu odpovídala i předvedená hra. Na extrémně úzkém a nerovném hřišti hosté od prvních minut začali s vysokým presinkem a nedovolili domácím rozehrávku. Slavičínští mladíci rychle kombinovali a zatlačili domácí do těžké defenzívy. Na uzoučkém hřišti se ale velmi těžko dostávala rezerva Slavičína do pokutového území, které domácí obestoupili a v podstatě se nedalo hrát. Přesto se hosté dostali do několika slibných situací, které však nepřinesly potřebný efekt. Všechny pokusy končily na obětavě bránících tělech či kopačkách domácích, kteří jen ojediněle nakopávali dlouhé míče dopředu, které však obrana hostí v klidu posbírala. V závěru se hosté dostali do vedení, když ve 41. minutě Goňa nechytatelnou střelou z trestného kopu nedal šanci jinak vynikajícímu Dyšlevskému v domácí brance. Do kabin tak odcházeli spokojenější fotbalisté slavičínské rezervy, kteří nakonec svoji převahu vyjádřili i brankou, domácí tým se v koncovce i nadále trápil.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Po půli hosté tradičně polevili a domácí přeci jen ukázali proč postoupili z Okresního přeboru, když dlouhými míči zatlačili hosty do defenzívy, ale nebyli úspěšní. S přibývajícími minutami utkání začalo být nervóznější a především domácí začali „tvrdit hru“. Vše vyvrcholilo nesmyslným zákrokem domácího Chvíly, který v 64. min. v přerušené hře odstrčil svého protihráče a šel předčasně pod sprchy. Hosté opět převzali iniciativu a drželi míč na kopačkách. Domácí však nesložili zbraně a nadále nakopávali míče na obrovitého Daníčka na hrotu útoku. Po jednom ze zákroků na tohoto hráče byl v 77. min. nařízen trestný kop, který domácí dobře sehráli a Daníček doklepl míč z hlavy Kozmíka do brány hostí. Po té se domácí ještě více zatáhli před vlastní pokutové území a veškeré snahy Slavičína byly marné. V závěru se nakonec přeci jen hosté prosadili, když se v 89. minutě před hranicí pokutového území prosadil Šťastný, který se krásně uvolnil, zatáhl míč do pokutového území a přesně a prudce přihrál nabíhajícímu Florešovi, který i za pomoci domácího obránce dotlačil míč do branky domácích a stanovil tak výsledek utkání na 1 : 2. I když branka hostí byla těsně před koncem a byla šťastná, tak hosté si výhru zasloužili, jelikož po většinu utkání byli aktivnější a fotbalovější.

 



Ohlasy k zápasu


SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: Já jsem se nechal zbytečně vyloučit, kluci i tak v deseti dokázali vyrovnat a v poslední minutě jsme si dali vlastní gól. Nastřelený balón před bránu a náš obránce to tečoval do vlastní sítě a kalich hořkosti jsme si znovu vypili až do dna....

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Těsně před utkáním nám vypadla ze sestavy kompletní stopérská dvojice a tak jsem měl velmi těžkou situaci, kým nahradit tuto neočekávanou absenci. Všichni kluci však jsou v mládežnických týmech připravováni na mnoho postů, a tak „náhrada“ nakonec nebyla znát, naopak jak Dominik Plšek, tak i mladý Ondra Šebák zahráli výborně. Hřiště na Březnici je na hranici regulérnosti, je velmi úzké a nedá se tady hrát nějaký líbivý fotbal, ale kluci se s tím poprali a nakonec jsme se štěstím v závěru skorovali, vyhráli a plně bodovali, za což patří všem poděkování.



Sestavy


SK Březnice
M. Dyšlevský [-] - P. Daníček [-] , M. Dostál [-] (88. R. Ambrož [-] ) , L. Hamerník [-] , J. Chvíla [-] , M. Dyšlevský [-] (83. V. Hájek [-] ) , M. Dostál [-] , R. Kamenčák [-] , P. Teplý [-] , V. Stuchlík [-] , M. Kozmík [-]

FC TVD Slavičín B
M. Kuja [-] - J. Fojtů [-] (68. D. Horáček [-] ) , O. Šebák [-] , M. Both [-] , T. Kalík [-] (75. M. Mikš [-] ) , D. Sochora [-] , D. Šťastný [-] , D. Plšek [-] , M. Švach [-] (88. O. Floreš [-] ) , A. Bartoš [-] , M. Goňa [-]

ŽK: 40. M. Dostál , 43. M. Dostál , 67. R. Kamenčák , 69. P. Daníček - 61. A. Bartoš , 72. T. Kalík . ČK: 64. J. Chvíla .
Hráči zápasu: P. Daníček - D. Plšek , M. Goňa .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - SVOBODA Tomáš, MIČÁK Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku