2:1p.
(1:0)
86. J. Ronza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice berou z duelu s Lužkovicemi první letošní body


Branky


0

Sehradice se zatím potácí na konci tabulky a proto chtěly v duelu s Lužkovice už konečně zabodovat. Hosté přijeli na Luhačovicko po vítězné sérii, ale v oslabené sestavě, kterou zde chtěli prodloužit. Zaspali však první poločas, který opanovali domácí fotbalisté, kteří šli Zavadilem do vedení. Hosté srovnali až v samotném závěru a v penaltách se radovali domácí hráči, kteří tak mají bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

"Domácí předvedli zatím svůj nejlepší poločas v této sezóně. Lužkovice až na ojedinělé pokusy z dálky k ničemu nepustily a domácí brankář neměl prakticky žádnou práci. Sehradice měly i herní převahu. Ve dvou tutových šancích se sám před brankářem objevil Zaremba, ale nedokázal je zužitkovat. Sehradice měly i další šance, ale ujala se až střela zkušeného Zavadila, který tak střelou z pravé strany  otevřel skóre utkání. Ve druhém poločase hosté hru vyrovnali a začali vyvíjet větší tlak na branku Sehradic. Domácí si však dokázali hostující pokusy ohlídat. Sehradice si vytvořily ještě pár šancí, ale již je nedokázali zužitkovat. Lužkovice srovnali po hlavičce Ronzy ze standartni situace. To již svítila na tabuli 86. minuta. Utkání tak dospělo na penalty, ve kterých byli úspěšnější Sehradice.", hodnotí povedený duel s Lužkovicemi fotbaloví funkcionáři ze Sehradic.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Zatím co si Aleš Jenček a Ivo Světlík užívali na Jenčekově svatbě, našemu mužstvu hlavně ze začátku zápasu moc do zpěvu nebylo. Do dvacáté minuty nechali dvakrát osamocené útočníky před bránou dorostence Bohma, který naštěstí pro nás udržel čisté konto. Ve 36. minutě po špatném odkopu propálil z hranice velkého vápna Zavadil vše co mu stálo v cestě a dal na 1:0 pro domácí. Pak se hra vyrovnala se střeleckými pokusy na obou stranách. Nám patřil závěr utkání když nejprve pálil Ronza z voleje jen do skrumáže před bránou domácích, aby čtyři minuty před koncem po centru z přímého kopu od Procházky hlavou trefil do šibenice domácích - 1:1. Domácí byli lepší v první půli, nám, patřil závěr utkání. Pokutové kopy musely potěšit svou dramatičností přítomné diváky. Domácí zvítězili 8:7 a připsali si první dva body do tabulky", říká k utkání lužkovický Jiří Ždanov.

Domácí zvítězili na penalty 8:7

 V penaltách se radovali domácí hráči, kteří tak mají bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Povedl se nám první poločas, škoda dalších nevyužitých šancí, mohli jsme utkání rozhodnout. Hosté srovnali v samotném závěru, v penaltách jsme byli šťastnějším týmem.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Nastoupili jsme bez dvou opor a zejména v první půli to bylo znát. Domácí bojovali a využili našich zaváhání ke vstřelení branky, nám se naštěstí podařilo v závěru alespoň srovnat, na penalty jsme podlehli 7:8.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - D. Mikel [-] , J. Srcháček [-] , K. Zavadil [-] , M. Gregor [-] (12. M. Heinz [-] ) , M. Macík [-] (70. M. Zaremba [-] ) , V. Žáček [-] , J. Vaculka [-] , L. Hübler [-] , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Čala [-] , P. Novák [-] , M. Paták [-] , Z. Polepil [-] , P. Čekal [-] (75. D. Hamšík [-] ) , M. Procházka [-] , T. Mičola [-] , J. Kučera [-] (73. M. Šuba [-] ) , J. Gruber [-] , J. Ronza [-]

ŽK: 71. J. Vaculka , 76. M. Zaremba , 86. K. Zavadil - 51. J. Gruber .
Hráči zápasu: J. Vaculka , K. Zavadil - J. Ronza .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÝR František - CHROMÍK Zdeněk, HOUŽVIČKA Čestmír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku