Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

9.0

Zázemí

8.0

Lípa v penaltové loterii zdolala domácí Příluky


Branky


0

Zápas na Příluku začal za krásného slunečného odpoledne. Domácí věděli, že musí bodovat a posunout se v tabulce výše. Vlétli proto na hosty z Lípy a snažili se o první gól. Byli to však hráči Lípy, kteří šli do vedení. Domácí nesložili zbraně a po zásluze vyrovnali. Příluky však přišly o stopera Čelůstku, který byl vyloučen. I v deseti domácí bojovali, stačilo to však jen na remízu, v penaltové loterii brali bod navíc hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Domácí měli v úvodu několik šancí, především zkušený Zdeněk Julina dvakrát střílel ze šestnáctky z otočky, ale branku netrefil. Šanci měl i Frolek, ale jeho hlavičku brankář Vala v pohodě chytil. První gól přišel nakonec z brejku hostí, kdy hosté zatáhli v 10. min. míč po pravé lajně na půlku domácích a centr zužitkoval hlavou nebráněný Šuba na 0-1. Domácí se však nepoložili a trpělivě útočili. Snaha se vyplatila ve 23. min, kdy Prokop zatáhnul míč po pravé straně a slabě bráněný Machalíček využil centr hlavou ke skórování na 1:1. Celá hra na hřišti byla de facto bitva ve středním pásmu od 16-tky k 16-tce. Hosté hráli především na brejky a donutili domácího stopera ke dvěma faulům a vykartování se ze zápasu již v 35. min. Pro domácí to byl trochu šok, protože šance na body šla v 10-ti hráčích dolů. Před koncem poločasu měli ještě hosté brejk, ale hostujícímu útočníkovi v poslední chvíli míč utekl. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Ve druhém dějství už branka nepadla

Po změně stran kdo čekal defenzívu domácích, tak byl zcela překvapen. Domácí i v 10-ti hráčích kombinovali a přehrávali hosty z Lípy a hrálo se v podstatě pořád na hostující půli. Hosté z Lípy však pozorně bránili. Občas podnikali brejkové akce, ale vážnější šanci měli jen jednu a pak ještě 1x ze standardní situace. To bylo od nich vše, ale i domácí se nedostali ke kloubné šanci strhnout vítězství na svou stranu. Zápas dospěl k penaltovému rozstřelu, ze kterého se nakonec radovali hosté. Domácí tým ale i v deseti hráčích bojoval a jen vychýlená muška jej připravila o plný bodový zisk. Otázkou zůstává, jak by se utkání vyvíjelo, nebýt vyloučení domácího obránce. Příluky mají za sebou dva velmi dobré zápasy, kdy se v poli vyrovnaly svým soupeřům, trápí se ale v zakončení. Lípa tak bere dva body všemi deseti a v Přílukách se jí daří. Oporou hostí byl brankář Vala, který pochytel především v úvodu utkání několik příležitostí domácího celku a byl oporou.

 

Na penalty vyhráli hosté

V penaltové loterii brali bod navíc hosté.



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Zápas byl bitvou, ve které jsme chtěli bodovat za tři body. I v deseti hráčích jsme kombinovali a hosty přehrávali, ale gólově jsme převahu nevyjádřili a proto máme jen jeden bod, což je málo. O to více se musíme soustředit na další zápas a tam naši sílu konečně ukázat naplno.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: NUC Jiří - DVOŘÁK Petr, ŠEBESTA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku