Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

5.0

Zázemí

7.0

Mladcová na svém hřišti vypráskala ve zlínském derby nováčka z Louk


Branky


0

Zlínské derby bylo k vidění v nedělním odpoledni na Mladcové, kam zavítal nováček z Louk. Domácí měli za sebou nepříliš povedenou sérii dvou porážek od Kostelce u Holešova a Veselé a tuto bilanci chtěli změnit. Louky neměly u favorita co ztratit, utkání se jim nakonec vůbec nepovedlo a odjíždějí s vysokou prohrou. Mladcová se vrátila na vítěznou vlnu a ukázala znovu svoji kvalitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

"Úvod zápasu nám vyšel, hned v 1.min. utekl po pravém křídle Petr Venený, střelu Jirky Jaroše stejně jako následnou akci Iva Lošťáka však zblokovala obrana soupeře. Ve 3. min. pak střílel Kuba Beránek trestný kop, jeho ránu gólman jen vyrazil a souboj o dorážku vyhrál nad Ivem Lošťákem Michal Kraváček. Ještě v 10.min. pokus Kuby Beránka z dalšího trestňáku mířil jen těsně vedle pravé tyče. Hra pak upadla do průměru a odehrávala se převážně mezi šestnáctkama, nám se nedařily přihrávky, nepodrželi jsme míč a ani hosté toho příliš nenabídli. Další vzrušení tak přišlo až v závěru první půle. Ve 37.min. trefil přízemní ranou David Vaněk tyč, ve 41.min. hlavičkoval po rohovém kopu Michal Dlabač koníčkem nad břevno. O dvě minuty později jsme ale již skórovali, když se po přiťuknutí Davida Vaňka zblízka prosadil Jirka Jaroš a odcházeli jsme do kabin s dvoubrankovým vedením", hodnotí duel s Loukami funkcionáři Mladcové.

Domácí byli střelecky efektivnější, vstřelili další branky

"Našemu mužstvu vyšel i úvod druhého poločasu. V 50. min. našel centr střídajícího Filipa Hájka přesně hlavu Michala Dlabače a ten umístil míč k tyči, při dalším útoku a pěkné kombinaci našel Ivo Lošťák přes celou šířku vápna nabíhajícího Davida Vaňka a ten rozvlnil síť  po čtvrté. Chvíli na to nestihl úspěšně zakončit další pěknou kombinaci Tomáš Zetek, pak hostující gólman stihl vyrazit nebezpečnou hlavičku Filipa Hájka a po následném rohu vyhlavičkovávali hosté z prázdné branky pokus Michala Kraváčka. Hra se pak znovu uklidnila a  další kloudné akce přišly až v závěru. V 82. min. se po trestném kopu hostujícího Caudra předvedl Petr Kupka, který vyškrábl míč na břevno, tvrdá rána Honzy Brhela po trestném kopu lízla břevno i na druhé straně. V 89. min. uzavřel skóre po akci Davida Vaňka a přihrávce Jirky Jaroše mladý Filip Hájek, která se ocitl sám před hostujícím gólmanem a korunoval tak svůj famózní fotbalový víkend", spokojeně hodnotí zápas na Mladcové.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
web Mladcové: Naše vítězství je naprosto zasloužené, v prvním poločasu jsme si vypracovali dvoubrankový náskok, který jsme potom ještě navýšili a připisujeme si vysoké vítězství. Za zmínku stojí skvělý výkon mladého Filipa Hájka, který tak korunoval svůj vydařený fotbalový výkon.

SK Louky
web SK Louky: Mladcová zvítězila zcela zaslouženě a zápas nám ukázal nejen kvalitu jejího kádru, ale i nedostatky v našem výkonu, na kterých je třeba pracovat. Šanci na nápravu budeme mít už v sobotu na domácím hřišti proti Kostelci u Holešova.



Sestavy


FK Mladcová
P. Kupka [-] - M. Dlabač [-] , J. Beránek [-] (46. F. Hájek [-] ) , P. Venený [-] , J. Jaroš [-] , D. Vaněk [-] , T. Zetek [-] (79. J. Zapletal [-] ) , J. Brhel [-] , I. Lošťák [-] , M. Blažek [-] , M. Kraváček [-]

SK Louky
O. Pavelka [-] - T. Caudr [-] , R. Mikač [-] , T. Malota [-] (88. R. Kadlík [-] ) , O. Pisklák [-] - O. Sadil [-] (46. M. Pavelka [-] ) , V. Kocourek [-] , M. Bača [-] , J. Kovařík [-] (74. P. Kuchárek [-] ) - P. Janča [-] , T. Burša [-] (38. J. Kadlík [-] ) -

Hráči zápasu: M. Kraváček , F. Hájek - T. Caudr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZAPLETAL Jan - STRUŠKA Jiří (N), BRHEL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku