0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sehradice i nadále pokračují v matných výkonech a Tečovice si u nich s chutí zastřílely


Branky


0

Sehradice se po sestupu z 1. A třídy nemohou v nižší soutěži výsledkově chytit a obměna jejich kádru za poslední léta byla opravdu veliká a na výkonech a také na psychice týmu je to nyní hodně zdát. Navíc do Sehradic přijely v sobotním odpolední favorizované Tečovice, kterým se už do sestavy vrátil vykartovaný útočník Jan Vopařil. Na úderné síle Bivoje to bylo hned znát a hosté si nakonec vezou z Luhačovicka vysokou výhru. V první půli vstřelili jedinou branku, ve druhém dějství ale postupně navyšovali svůj náskok a po zásluze berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dali hosté jednu branku

Hosté začali útočně a vytvářeli si řadu brankových příležitostí, ovšem jejich zakončení byla mizerie. V 5´střílel Dorazín z voleje nad branku, hned poté unikl Voptřil po pravé straně ale centr po zemi poslal za Frkala, ten z otočky trefil pouze do beků a dorážku z malého vápna poslal Závoda nad. Prosadil se až Kysučan, který doklepl do prázdné branky Závodův centr . Domácí se snažili o kombinační fotbal, ale končili před šestnáctkou hostí. V 16´podal Žebráček na Žáčka, odražený míč po jeho centru poslal Zavadil z 22m do koše Jokla. Hosté si udržovali převahu, po faulu na Dorazína v 18´vrátil centr z Řiháčkova trestného kopu hlavou Chovanec na Vopatřila, ten ale trefil pouze nohy stoperů. Ve 21´ nepříjemný centr Vl. Šnajdra odvrátila domácí obrana hlavou, pak pustil Frkal dlouhý nákop z obrany na nabíhajícího Vopatřila, ten se ale dostal do strany a z úhlu trefil pouze nohy Tomšú. Nedlouho poté postupoval znovu sám Vopatřil z pravé strany, tentokráte jeho střelu vykopl Minařík. Pak dával Frkal po zemi na Závodu, ten v dobré pozici uvnitř pokutového území udělal obráncům kličku zpět, ale místo do odkrytého prostoru branky trefil Mnaříka a byl z toho jen roh. Domácí kontrovali v 26´po akci Macíka, jeho nahrávku převzal Tomšú, ale z 20ti m střílel těsně vedle. Pak se ve 30´ přes Chovance uvolnil Sochora, ale jeho střelu zneškodnil Jokl a po nahrávce Macíka byl Žebráček sice v dobré pozici, ale zády k brance hostí a ze situace domácí netěžili. V dalších příležitostech byl Hübler sám za obranou hostí, ale v postavení mimo hru, Macíkův centr srazili beci Bivoje na roh a Zavadilova střela z dálky šla nad břevno. Hosté kontrovali po Frkalově potažení po pravé straně, jeho nahrávku „pod sebe“ ale s Dorazínovou slabou střelou si domácí poradili. Domácí ještě vyzkoušeli Jokla střelou Tomšú, gólman hostí ale nadvakrát kryl.

Ve druhém dějství tečovičtí navýšili svůj náskok

Ve druhé půli ve 49´po úniku Vopatřila střílel Frkal, jeho obranou tečovaná střela ale skončila v zámezí. Domácí kontrovali z trestného kopu z dobrých 28m, ale prudkou Srcháčkovu střelu Jokl vyboxoval. Hosté měli příležitost, když Vopatřil poslal ideální centr, ale Závoda hlavou nedostal, po trestném kopu Řiháčka nedokázal Vopatřil překonat Minaříka. Po akci Závoda-Dorazín-Frkal střílel posledně jmenovaný nad. V 60´ kopali domácí trestný kop ze strany, obrana hostí odvrátila ale z brejku se dostal Dorazín do ofsajdu. Pak Hübler ocitl po samostatné akci sám před Joklem, ale z úhlu ho neprostřelil. Dlouhý odkop hostujících beků pouze tečoval hlavou Gregor k Frkalovi, který nahrál Vopatřilovi do ideální pozice. Posledně jmenovaný však nedokázal dopravit míč za Minaříka ani z pozice 2m od jeho tyče. Vopatřil se prosadil až po akci Kysučana zleva, který podal na Řiháčka a jeho nahrávku Vopatřil poslal po zemi z hranice pokutového území k tyči domácí branky a bylo to v 69´0:2. Nedlouho poté Závoda uvolnil Vopatřila na pravé straně a jeho přízemní centr poslal pod padajícím Minaříkem Frkal do sítě - 0:3. A když se chvilku nat podařilo skórovat i Závodovi vedli hosté už 0:4, když dali během 10 minut tři branky. Hosté se mohli prosadit ještě minimálně z tří dobrých pozic, když Dorazínův trestný kop z hranice pokutového území šel těsně nad břevno, když Řiháček uvolnil Frkala a ten střílel těsně vedle a pak opět po Řiháčkově nahrávce sám před gólmanem neuspěl Vávra. Domácí neuspěli, když po obloučku Pláška přes obranu střílel Hübler sám před brankou nad, pak Zerzáň z boční linie pokutového území poslal centr po zemi na Mikela, ale Jokl centr chytil a po Heinzově kolmici mezi beky hostí střílel Macík těsně vedle.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Zdeněk Kučera, divák: V sobotu jsem byl v Sehradicích a i přes čtyři góly v síti byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti domácí gólman MINAŘÍK. Určitě si zaslouží do sestavy kola. Dělal v bráně zázraky a dalších cca 8-10 tutovek chytil. Výhra hostí je ale zasloužená.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Hosté si po zásluze odváží plný počet bodů, což z hřiště soupeře těší dvojnásob. S kritickou neúspěšností v zakončení jasných brankových příležitostí si ale hlavně jejich útočníci musí poradit, protože ve vyrovnanějších zápasech je to rozhodující faktor, ze kterého se tvoří výsledek. Domácí bojují s výraznou obměnou sestavy a hledají si pozici v mistrovské tabulce po sestupu z vyšší třídy.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - J. Srcháček [-] , R. Sochora [-] (36. M. Zerzan [-] ) , K. Zavadil [-] , M. Gregor [-] , M. Macík [-] , V. Žáček [-] , T. Tomšů [-] (59. D. Mikel [-] ) , L. Hübler [-] (89. M. Heinz [-] ) , J. Žebráček [-] , J. Plášek [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] , D. Chovanec [-] , D. Kysučan [-] , V. Šnajdr [-] (80. S. Vávra [-] ) - A. Řiháček [-] , P. Sedláček [-] , D. Dorazín [-] - J. Vopatřil [-] (77. A. Ondík [-] ) , M. Frkal [-] , R. Závoda [-]

ŽK: 62. J. Žebráček - 57. J. Vopatřil .
Hráči zápasu: V. Minařík , L. Hübler - M. Frkal , D. Kysučan .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOBOŘIL Václav - STŘELEC Radoslav, MĚŘIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku