Z. Polepil 37.
Z. Polepil 74. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovický Polepil sestřelil v místním derby dvěmi brankami nedalekou Lípu


Branky


37. Z. Polepil , 74. Z. Polepil (p.)
0

V Lužkovicích se hrálo před skvělou návštěvou místní derby, zavítala zde totiž nedaleká Lípa. Ta v minulém kole doma udolala favorizované Malenovice a věřila si i na Lužkovice. Ty naopak bodovaly na horké hrádecké umělce se slavičínskou rezervou a chtěly si cennou tříbodovou výhru potvrdit i v místním derby. Diváci čekali na branku až do 37. minuty, kdy se trefil domácí Polepil. Tentýž hráč proměnil patnáct minut před závěrečným hvizdem pokutový kop a de facto rozhodl o tom, že body tentokrát zůstávají v Lužkovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali branku do šatny

Derby dvou sousedů začalo před početnou diváckou kulisou poměrně opatrně obou celků se snahou neinkasovat. Několika dobrými zákroky se blýskli oba gólmani, ale skóre se nezměnilo. Po půl hodině začali mít více ze hry domácí a brzy taky udeřili. Ve 37. minutě pronikl obranou hostů dorostenec Dominik, přízemním centrem přes celou bránu našel nabíhajícího Polepila, který poprvé rozvlnil síť za Valovými zády – 1:0. Potom se hrálo více ve středu hřiště, místy se i přitvrdilo, domácí tým tak mohl odcházet do šaten mnohem spokojenější, neboť se v utkání dostal do vedení. Hosté ovšem nechtěli složit zbraně a ve druhém poločasu chtěli srovnat stav zápasu, především se však zlepšit v útočné fázi, která nebyla ideální. Oba brankáři však působili jistým dojmem a drželi útočníky obou celku na dištanc. Diváci viděli jednu branku, ale utkání nepostrádalo náboj a nasazení.

 

Lužkovice cennou výhru uhájily až do konce

Po změně stran se obraz hry ani skóre nezměnilo. To však neplatilo v 74. minutě. Pronikající Polepil byl ve vápně  faulován a sám si troufl na penaltu, kterou bezpečně proměnil – 2:0. Hosté předvedli v závěru utkání enormní snahu s výsledkem něco udělat, ale zkušení domácí hráči dirigováni Ivo Světlíkem si výsledek pohlídali. Oba celky se navíc velmi dobře znají, například brankář Vala ještě v uplynulé sezoně chytal v Lužkovicích. "Domácí až ve třetím vzájemném utkání naplno bodovali. V dosavadních dvou zápasech po remízách vždy prohráli na penalty. V nedělním zápase z různých důvodů chyběli střelci M. Procházka, J.Ronza a J. Gruber. Museli za ně zaskočit dorostenci, kteří předehráli ve středu zápas v Bojkovicích. Domácí si však i s tímto problémem poradili a po ose  brankář Jenček, Čala, Škrabal, Světlík a Polepil dotáhli spolu s ostatními vítězství na svou stranu", hodnotí duel lužkovičtí funkcionáři.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Naše sestava byla tentokrát hodně kombinovaná a zaskočit museli dorostenci. Nakonec se nám podařilo derby ovládnout i zásluhou střelecky disponovaného Polepila. Náš Mičola navíc uhlídal nejlepšího střelce Lípy Spáčila a bylo vymalováno.

Lípa
facebook Lípy: Domácí byli střelecky efektivnější a branky Polepila rozhodly o konečném výsledku.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - T. Čech [-] (46. P. Novák [-] ) , Š. Dominik [-] , P. Čekal [-] (59. J. Holík [-] ) , J. Škrabal [-] , J. Kučera [-] , Z. Polepil [-] , I. Světlík [-] , M. Paták [-] , T. Mičola [-] , M. Čala [-]

Lípa
M. Vala [-] - J. Spáčil [-] , J. Višenka [-] , D. Greguš [-] (55. R. Václavík [-] ) , D. Víšek [-] , P. Křižka [-] , J. Šuba [-] , R. Dobízl [-] , J. Horáček [-] , M. Čižmár [-] , A. Simerský [-]

ŽK: 55. J. Kučera - 31. J. Horáček , 42. D. Víšek , 74. M. Čižmár , 90. A. Simerský .
Hráči zápasu: Z. Polepil , T. Mičola - M. Čižmár .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: NOVÁK Radek - SKOPAL Jiří, NOVÁK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku