3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Vopatřil hattrickem sestřelil Lípu


Branky


0

Na horkou půdu tečovického Bivoje zavítali fotbalisté Lípy, kteří proti loňské sezoně hodně obměnili svoji sestavu. Domácí celek však podával v jarní části skvělé výkony a na ty chtěl navázat i v duelu s Lípou. To se mu nakonec podařilo stoprocentně a kanonýr Vopatřil hned na úvod sezony zkompletoval hattrick. Bivoj ukázal, že letos se s ním musí znovu počítat, hosté mají mají šanci na reparát v příštím utkání, kdy hostí Malenovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do dvoubrankového vedení

 Už ve třetí minutě pálil Dorazín z dobré pozice levou nohou těsně vedle horního rohu Valovy branky, ale pak se během chvilky ocitl dvakrát po průvanu ve středu domácí obrany sám Spáčil před Joklem, ale ani jednou neuspěl. V 11´po Dorazínově kolmici se na pravé straně uvolnil Voipatřil, přetáhl centr až za Frkala. Ten ale míč doběhl, vrátil jej zpětna malé vápno, kde dobíhající Vopatřil hlavou překonal Valu 1:0. Po nepodařeném trestném kopu A. Řiháčka to posledně jmenovaný přehnal v důrazu a celá akce skončila menší strkanicí a následoval trestný kop zahrávaný hosty. Pak po Vopatřilově uvolnění centroval Dorazín, ale Frkalova hlava z malého vápna v brance neskončila a po skrumáži před brankou hostí střílel Vopatřil z úhlu slabě.  Dočkal se až ve dvacáté minutě, kdy po chybě hostí v rozehrávce na šestnáctce domácích dostal míč do běhu a z brejku prostřelil golmana hostí a bylo to 2:0. Ve 25´střílel po zemi Řiháček z úrovně pokutového území, ale Vala míč po zemi kryl. Hosté odpověděli po akci Víška, jehož nahrávku pustil Spáčil na Krajču, ale ten byl zablokován domácími beky. Domácí měli nadále převahu, ale neuspěl Závoda sám z úhlu před golmanem hostí, Frkal střílel mimo a po signálu z trestného kopu pak ještě jednou nad břevno. Hosté se snažili odpovědět, ale Spáčil skončil v postavení mimo hru. Vítovského centr z trestného kopu z levé strany stáhl Jokl a s Víškovou střelou z dvaceti metrů neměl taky problém. Na druhé straně po akci Vl. Šnajdra s Řiháčkem vrátil zpět Vopatřil na Závodu, ale míč z jeho hlavy si jen třikrát poskočil po délce břevna Valovy branky. V dobré pozici byl ještě dvakrát Vopatřil, ale chyběl důraz v zakončení.

 

Domácí Vopatřil zkompletoval hattrick

 Ve druhé půli ihned po začátku po centru Závody v závaru před Valo stříle Šnajdr, odražený míč se snažil vrátit do branky Vopatřil a hlavou znovu Vl. Šnajdr, ale Vala akrobatickým zákrokem zabránil brance. Na druhé straně Vítovský střílel ze skrumáže vedle Joklovy branky.  Po dlouhém Kristkově pasu trefil Závoda pouze do noh golmana hostí, pak znovu Závoda po úniku z poloviny hřiště střílel z hranice pokutového území těsně vedle. Před domácí brankou Plachý odkopával těsně před Spáčilem, celá akce skončila Spáčilovým faulem. Domácí měli nadále převahu, po Kristkově pasu centroval Dorazín, ale Závoda na centr nedostal. Domácí výšili skore po střele Frkala, kterou Vala vyrazil, ale míč vrátil do branky Vopatřil a půl hodiny před koncem vedl Bivoj už 3:0.  Na druhé sttraně se Jokl pustil do samostatné akce ve vlastním vápně proti Petru Křižkovi, vše dopadlo pro domácí dobře.  Ke konci domácí prostřídali všechny náhradníky a tlak trochu polevil. Přesto ale měli příležitosti Vopatřil po kolmici Závody, Frkalovu brankářem Valou vyraženou střelu vrátil Chovanec hlavou pouze do jeho koše a když Vopatřil získal míč v rohu hřiště, dal na Závodu, ten uvolnil Řiháčka na velkém vápně. Jeho střela však v brance neskončila. Hosté měli šanci po rohovém kopu, který Jokl vyrážel těsně před břevnem a dorážku kryl až u paty tyče své klece. Na druhé straně měl Závoda ještě dvě vyložené příležitosti, ale poprvé jeho kličku vystihl Vala a podruhé míč  z malého vápna poslal mimo branku hostí. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí tak v premieře soutěže získali plný počet bodů, po velmi dobrém výkonu, střelecky se zaskvěl autor tří branek - Vopatřil. Začátek nám tedy vyšel na jedničku.

Lípa
facebook Lípy:



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , P. Kristek [-] , P. Sedláček [-] (63. Z. Šnajdr [-] ) , J. Plachý [-] (65. L. Balcárek [-] ) - A. Řiháček [-] , R. Závoda [-] , V. Šnajdr [-] (51. D. Škarek [-] ) , D. Dorazín [-] (74. A. Ondík [-] ) - J. Vopatřil [-] , M. Frkal [-]

Lípa
M. Vala [-] - J. Spáčil [-] , J. Višenka [-] , D. Víšek [-] , R. Brázdil [-] , O. Krajča [-] (46. P. Křižka [-] ) , L. Vítovský [-] , P. Kořének [-] , J. Šuba [-] (61. A. Simerský [-] ) , R. Dobízl [-] , R. Václavík [-] (37. J. Horáček [-] )

ŽK: 51. P. Kristek - 85. P. Křižka .
Hráči zápasu: J. Vopatřil , D. Dorazín , A. Řiháček - M. Vala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MITÁČEK Václav - DVOŘÁK Petr, ŘIHÁČEK Alois (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku