2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků byli šťastnější domácí Louky


Branky


0

V Loukách se hrálo v sobotním parnu utkání dvou týmů, které postoupily ze Zlínského Okresního přeboru - SK Louky a hosté z Březnice. Oba celky se navzájem velmi dobře znají z působení v nižší soutěži a tak se očekával vyrovnaný duel. Domácím navíc citelně chyběl kanonýr Janča, kterého však zastoupil Pavelka. Hosté srovnali po hodině hry Dostálem a další branka už v tomto duelu nepadla. V penaltách se štěstí usmálo na domácí, které je opanovali v poměru 5:4 a berou bonusový bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení ve 32. minutě

V prvním mistrovském utkání se Louky na domácím hřišti utkaly v souboji nováčků soutěže s Březnicí. Proti stejnému soupeři Louky zakončili sezonu v okresním přeboru před měsícem a půl. Domácí nastoupili bez několika klíčových hráčů a na hřišti tak dostali prostor i kluci, kteří přišli z dorostu. V prvním poločase byli domácí nebezpečnější než hosté. První příležitost měl Jiří Kadlík, který dostal přihrávku od Sadila a pohotově zakončoval, bránu však těsně přestřelil. Aktivní směrem dopředu byl i Robert Kadlík, který si připsal dvě nebezpečné střely. Na vedoucí gól si ale Louky musely počkat do 32. minuty, kdy Sadil vyslal kolmicí do úniku Pavelku a ten už si se zakončením poradil. Gól domácí povzbudil a Březnici téměř nepouštěli do hry. Naopak hostující hráči často faulovali a diskutovali s rozhodčím. Na konci poločasu měli fotbalisté Louk velkou příležitost vedení navýšit. Sedláček vyslal na pravé straně do úniku Jiřího Kadlíka, ten si obhodil obránce, vyhrál sprinterský souboj se stoperem a těsně před brankářem stihl přihrát míč Kocourkovi. Tomu se podařilo zakončit a míč už směřoval za brankovou čáru. Jeden z obránců ho však stihl vykopnout a skóre se tedy neměnilo.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-mladcova-rozstrilela-priluky-prlov-doma-nadelil-kanara-na-20170807.html

Hosté srovnali po hodině hry Dostálem

"Hned na začátku první půlky jsem mohli jít do vedení, ale gólman domácích Janča naši příležitost chytil, pak jsme dostali první gól, když sel soupeř šel sám na našeho brankáře. Ještě v prvním dějství to mohlo být už 2:0 pro Louky, ale náš stoper na čáře vykopával míč, který už letěl do naší prázdné svatyně. Ve druhé půlce jsme již byli dle mého názoru o dost lepší, soupeř jsmee celou dobu tlačili, ze nevěděli, co majiídelat, ale podařilo se nám jen vyrovnat Dostálem. Mohli jsme zápas i otočit, ale nedávali sjme i ty největší šance, jako například do prázdné branky z metru. Penalty jsme od druhé série vedli, kdy náš náhradní golman penaltuchytil. Poté všichni dávali, ve čtvrté sérii jsme nastřelili břevno a bylo srovnáno. V šesté sérii náš hráč nedal, soupeř ano a tak jsme na penalty prohráli", líčí průběh prvního duelu hráč Březnice Honza Chvíla.                                                             Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe hosté z Březnice. Hned od úvodních minut se dostali na polovinu soupeře a zahrávali několik rohových kopů. Domácím se nedařilo držet míč jako v první půli a tlak Březnice se stupňoval. Po hodině hry využili hosté chyby louckého kapitána a po přesném a prudkém centru na zadní tyč se jim podařilo vyrovnat. Ve zbývající části zápasu to byla především Březnice, kdo se snažil o vstřelení vítězného gólu. Domácím chyběla energie a zápal a spíše se bránili. Za zmínku stojí snad jen nebezpečná střela Maloty, jinak hostujícího gólmana v druhé půli pořádně neprověřili. Březnice další gól také nepřidala a po devadesáti minutách byl stav 1:1. O bonusovém bodu rozhodla penaltová loterie, ve které byly Louky úspěšnější.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-mladcova-rozstrilela-priluky-prlov-doma-nadelil-kanara-na-20170807.html

 

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 5:4



Ohlasy k zápasu


SK Louky
web SK Louky:

SK Březnice
Jan Chvíla, hráč: V první půli šli domácí do vedení, poté jsme přežili i druhou šanci domácích. V kabině jsme se uklidnili a ve druhém dějství jsme začali konečně předvádět svoji hru. Po zásluze jsme vyrovnali a mohli jsme pak litovat dalších neproměněných šancí. V penaltové loterii jsme padli až v šesté sérii, přitom jsme ji měli dobře rozehranou, bod nakonec bereme, ale v utkání jsme měli navíc.



Sestavy


SK Louky
R. Janča [-] - V. Kocourek [-] , R. Kadlík [-] , O. Sadil [-] , M. Pavelka [-] , P. Sedláček [-] (81. A. Podaný [-] ) , P. Kuchárek [-] , O. Pisklák [-] , R. Mikač [-] , T. Malota [-] (87. V. Welyt [-] ) , J. Kadlík [-] (69. R. Valerián [-] )

SK Březnice
M. Štěpáník [-] - P. Daníček [-] , M. Dostál [-] , J. Adamík [-] , L. Hamerník [-] , R. Ambrož [-] , J. Chvíla [-] , M. Dostál [-] , V. Hájek [-] (89. J. Mňačko [-] ) , T. Pavelák [-] (73. A. Běhula [-] ) , M. Kozmík [-]

ŽK: 50. R. Kadlík , 70. T. Malota - 42. M. Dostál , 44. R. Ambrož .
Hráči zápasu: R. Janča , M. Pavelka - R. Ambrož , M. Dostál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÝR František - ZÁMORSKÝ Jan, HASUKIČ Salih.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku