J. Barnat 50. (p.)
J. Barnat 68. (p.)
M. Machač 86.
4:3p.
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

4.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Zápas dvou poločasů rozhodovaly penalty


Branky


50. J. Barnat (p.) , 68. J. Barnat (p.) , 86. M. Machač - 15. J. Palečný , 40. J. Zeman , 42. M. Zeman
0

O tři góly prohrávalo po prvním poločase Malé Březno. Zápas však nezabalilo a dokázalo srovnat, za odměnu následně získalo i bonusový bod po penaltách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání z pohledu hostujícího týmu

V sobotu 16.9 jsme jeli do ,,Maláku“ na další mistrovské utkání. Chtěli jsme opět pozvednout naší reputaci po dvou prohrách v Mojžíři a doma s Trmicema. Po příjezdu na sraz hned naší morálku srazil počet lidí, kteří se zápasu účastnil. Bylo náš 12, počítaje dorostence Vojtu Budku, který měl z dopoledne jeden zápas v nohách, Palce, který je stále na antibiotikách a Pepu Mikšovského, který musel nastoupit od začátku v 50ti letech.

 

Soupeř měl naštestí taky problémy s počtem a musel začít v 10ti. Do zápasu jsme tedy vstoupili s cílem nedostat gól a hrát ze zabezpečené obrany a pokusit se vstřelit gól z protiútoku. Hned v páte minutě jsme k tomu měli blízko, když se po rohu Honzi Zemana vyšplhal do vzduchu stoper Růžička a jeho pokus mířil pár cm vedle. Začátek zápasu byl ve vysokém tempu a stylem nahoru – dolů se prezentovala obě mužstva.

 

Skóre se poprvé měnilo v 15té minutě, kdy Kuba Palečný utekl domácí obraně, první střelu golman Vaněk vyrazil, ale napodruhé se útočník Vaňova nemělil a doklepl míč do prázdné brány – 1:0. Kolem 25 minuty dorazili hráči i domácím, takže se už hrálo v plném počtu na obou stranách. Malé Březno se snažilo hrát svůj kompinační fotbal zakončený dlouhým nákopem na útočníky, na to však byla obrana hostů připravena a většinou nedovolila domácím ani zakončit.

 

Vaňov se snažil hrát na protiútoky a to se podruhé vydařilo ve 40. minutě, kdy vstřelil gól Honza Zeman a hned poté gólem do šatny ve 42. minutě Míra Zeman. Do poločasu se skoré nezměnilo, takže se šlo do kabin za jasného stavu 0:3.

 

Do druhého poločasu nastoupilo Malé Březno v plné sestavě, když jim dorazil i velezkušený Leden. Náš cíl byl ve druhém poločase jasný, pokusit se neinkasovat, naopak dát soupeři poslední ránu. To se nám dařilo do 50. minuty, kdy zaúřadoval hlavní rozhočí utkání p. Druga a po zákroku Růžičky na Kvapila v pokutovém území nařídil velmi lacinou penaltu. K ní se postavil kapitán domácích Barnat a nekompromisně poslal míč do sítě – 1:3. Tato penalta nakopla malobřezenské hráče a pomalu převzali tempo zápasu na své kopačky.

 

Najednou domácí hráli svoji hru a hosté jen bránili v hlubokém obraném bloku. Po sérii ostřejších zákroků ať z jedné či druhé strany se začala zvedat vlna emocí a místo hraní fotbalu to chvilkama vypadalo na debatní kroužek s cílem mít větší decibely hlasu než druhý tým. Po sérii spálených šancí k kopaček Palečného, Brože či Zemana opět zafungovalo pravidlo nedáš > dostaneš. Dlouhý nákop Barnata, pád Kvapila v pokutovém území a další penalta (nutno říct, že na rozdíl od první penalty tato opravdu byla). Barnat si i podruhé vzal míč a dal kontaktní gól na 2:3.

 

Od té doby už to bylo jen o tom, zda hosté ubrání výsledek nebo ne. Malé Březno mělo velkou převahu, naopak Vaňov uplně odpadl fyzicky, což se v 86. minutě projevilo. Faul na Lukáše Rytíře asi 3m za vápnem pan Druga po ostřejších slovek domácích otočil na volný přímý kop pro ,,Malák“, což znamenalo velkou hrozbu pro brankáře hostů. Míč po centru propadl k Budemu, ten poslal míč stříleným centrem před branu, kde našel Machače a ten vyrovnal na 3:3. 

V penaltách si vybral smůlu Míra Zeman, domácí proměnili a tak jsme z vyhraného zápasu brali pouze bod za remízu.

 

Projevila se šířka našeho kádru, slabá fyzička, tréninková docházka a zkušenost domácích. Nutno říct, že kvalitě zápasu nepřidal ani hl. sudí p. Druga, který moc kvalitě zápasu nepřidal, naopak po řvaní hráču nesmyslně obracel své verdikty.

 

Autor: Martin Růžička



Ohlasy k zápasu



TJ Vaňov
Miroslav Zeman (hráč): V prvním poločase jsme se více soustředili na obranu a obsazování nebezpečných hráčů v útoku Maláku. Ve druhé půli jsme už ale bohužel neměli síly bránit a celkově jsme přestali běhat. Naším kamenem úrazu je podle mě nedůslednost v obranné fázi a přepínání z útoku do obrany. V soubojích jsme byli pozdě a při ztrátě balónu jsme přestávali hrát.



Sestavy


FK Malé Březno
J. Vaněk [-] - D. Pelíšek [-] , P. Leden [-] , P. Koev [-] , P. Egrt [-] , A. Berky [-] , M. Machač [-] , V. Bude [-] , J. Barnat [-] , I. Kolařík [-] , V. Ajm [-]

TJ Vaňov
J. Dvořák [-] - V. Budka [-] , P. Sýkora [-] , L. Rytíř [-] , O. Brož [-] , J. Zeman [-] , J. Palečný [-] , M. Zeman [-] , M. Růžička [-] , L. Caninec [-] , J. Ulman [-]

ŽK: 85. P. Koev - 21. O. Brož , 62. J. Palečný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Druga Pavel - ŽIDEK Richard, SOCHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.