FOTO: Žíželice za sebou mají povedený závěr podzimu. S Výškovem si body rozdělily


Branky


0

V předposledním kole podzimní části letošní sezóny se na žíželickém trávníku potkala dvě mužstva se stejným počtem na bodovém kontě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh podzimu však u obou týmů byl diametrálně odlišný. Zatímco hosté z Výškova vstoupili do nového ročníku velmi úspěšně a po úvodních kolech se vyhřívali na pozicích těsně za nejúspěšnějšími celky soutěže a teprve v průběhu podzimu začali bodově ztrácet, domácí Žíželice na tom byly po katastrofálním vstupu do soutěže dlouho přikovány na samém chvostu tabulky. V pravý čas se však dokázaly vzpamatovat a díky třem vítězným zápasům na hřištích svých soupeřů se z něj dokázaly odpoutat a posunout se do klidnějších vod. V zimní přestávce je přesto čeká spousta náročné práce, aby na jaře nemusely podstupovat náročné boje o záchranu.

 

Žíželičtí se záhy po poločasové přestávce v 55. min dostali zásluhou Františka Tamchyny do jednobrankového vedení a vypracovali si i několik dalších slibných příležitostí k pojištění tříbodového zisku. Ke své smůle je však nedokázali využít a když pět minut před koncem po bleskurychle zahraném rohovém kopu zaskočil jejich obranné řady Kamil Dufek, rozešla se obě mužstva do kabin za konečného stavu 1:1.

 

AUTOR: Jaroslav Feciškanin

 



Ohlasy k zápasu


TJ Žiželice
Jaroslav Feciškanin: Vzhledem k průběhu zápasu lze však považovat tento výsledek za naprosto zasloužený.




Sestavy


TJ Žiželice
T. Večeře [-] - R. Němec [-] , M. Panský [-] , P. Zuščík [-] , M. Škvaridlo [-] (65. M. Makuka [-] ) - R. Tatár [-] , J. Švejda [-] , L. Varga [-] , L. Dormišev [-] - P. Oračko [-] , F. Tamchyna [-]

FK Výškov
T. Jaroš [-] - P. Walz [-] (65. F. Vokáč [-] ) , M. Janata [-] , K. Dufek [-] , T. Walter [-] , P. Ploc [-] , M. Kadrnožka [-] (46. R. Ihln [-] ) , Z. Bartoš [-] , L. Jakoubek [-] , D. Rainet [-] , J. Walz [-]

ŽK: 65. M. Panský , 75. L. Dormišev , 83. J. Švejda , 88. P. Zuščík - 43. P. Walz , 54. L. Jakoubek , 65. J. Walz .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: HÁJEK Lukáš - SVOBODA Miroslav (N), VÁPENÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.