Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:00

17.kolo, Olomoucký | 1.B třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Haňovice překvapili Jesenec, ten se z toho už nevzapamatoval.


Branky


0

K prvnímu zápasu jarní části soutěže zavítal na hriště Haňovic Jesenec. Rivalové spolu v tabulce sousedí na 6. a 7. příčce a tak se očekával vyrovnaný a napínavý zápas. Ten byl ale rozhodnut už v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Haňovice se musely obejít bez svého nejlepšího střelce T. Přikryla, který kvůli zlomené ruce pravděpodobně vynechá celé jaro. Domácí měli do zápasu raketový nástup. Hned první nákop prodloužil netypický hlavičkář Procháska do běhu Grossmannovi a ten pěkným obloučkem přehodil hostujícího gólmana. Od úvodního hvizdu uběhlo asi 10 vteřin. V 10. minutě zvýšily Haňovice na 2:0. Do dobré šance se po centru z pravé strany tlačil Merten, ale byl stažen hostujícím obráncem. Ozvalo se písknutí rozhodčího a jeho ruka nekompromisně namířila na penaltu. Míč si postavil tradiční exekutor Zavadil a s přehledem proměnil. Domácí byli i nadále při chuti. Krajc se na pravé straně protáhl kolem obránce a poslal přesný centr na hlavu Mertena, ale toho skvělým zákrokem vychytal Jesenický gólman Kýr. Následoval však rohový kop, po kterém se domácí radovali potřetí. Zavadilův centr prošel změtí hráčů na přední tyči a Merten už měl snadnou pozici. Ze dvou metrů doklepl míč do sítě a mohl se radovat z gólu. Hosté zahrozili také po rohovém kopu. Odražený míč napálil na bránu jeden z hostujících hráčů a tuto střelu zastavil až hlavou na brakové čáře stojící Sobota. Domácí přidali do poločasu ještě jeden gól. V 37. minutě potáhl po pravé straně míč Krajc, pěkně přenesl hru doleva, kam si naběhl Zavadil, který si míč zpracoval a vypálil tvrdě na přední tyč. Jeho střela po odrazu od tyče a zad hostujícího gólmana se štěstím skončila v síti, což pro hostí znamenalo regulérní zlom a bezmoc. Za tohoto stavu šly také oba týmy do kabin.

V druhém poločase kvalita hry hodně upadla a pro diváky to nebyla příliš pohledná podívaná. Domácí ale zápas kontrolovali. Další dvě velké šance měl Haňovický Merten, v samostatném úniku ale pouze nastřelil gólmana Kýra. Následovala dorážka hlavičkou z bezprostřední blízkosti, ale Kýr opět jistil. Hosté zahrozili pouze přímým kopem z 20 metrů, když z ideální parkety nastřelil břevno Jesenecký P. Tichý. Více zajímavých situací druhý poločas nenabídl a domácí tak s přehled získali 3 body



Ohlasy k zápasu


TJ Doubrava Haňovice
Pavel Přidal: Vyšel nám úvod zápasu, kdy nám to tam napadalo někdy i se štěstím. Zápas jsme potom kontrolovali a Jesenec jsme skoro k ničemu nepustili. Druhej poločas za moc nestál, ale 3 body a nula "vzadu" jsou dobré.




Sestavy


TJ Doubrava Haňovice
L. Šikl [-] - R. Sobota [-] (80. J. Skládal [-] ) , M. Uvízl [-] , V. Přidal [-] , P. Přidal [-] - M. Krajc [-] , D. Zavadil [-] , M. Vilímec [-] (65. D. Zima [-] ) , L. Grossman [-] (61. D. Juráš [-] ) - D. Merten [-] , M. Procháska [-] (76. M. Přidal [-] )


Hráči zápasu: D. Zavadil .
Místo: Haňovice. Počet diváků: 109.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Sokol Kožušany 18 44:20 40
2 TJ Slovan Černovír 18 40:20 32
3 TJ Sokol Doloplazy 18 48:32 31
4 Sokol Pňovice 18 35:22 30
5 Sokol Chomoutov 18 40:30 29
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Thomas 23
2 Patrik Gábor 22
3 David Lacman 16
4 Jakub Zachar 14
5 Tomáš Vybíral 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Josef Paulovič 50 44,6% 0
2 Radek Hruška 20 40,8% 0
3 Radim Mudrik 17 60,7% 0
4 Venca Likeš 14 33,3% 0
5 Jiří Klik 11 39,3% 0
Zobrazit celou tabulku